Cake Festival in Sønderjylland
Cake Festival in Sønderjylland
Cake Festival in Sønderjylland
Oplevelser og Attraktioner

Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Vær med til at spise dig igennem Tønder og det største sønderjyske kaffebord af sin slags lørdag den 20. april 2024.

En ny festival i Sønderjylland har set dagens lys - og det er endda den sødeste af slagsen. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at vi elsker kage i Sønderjylland. Vær med når vi dykker ned i historien om det sønderjyske kaffebord, deltag i konkurrencer, nyd lidt god musik og smag selvfølgelig på en masse lækre kager fra dygtige bagere og konditorer i Sønderjylland.

Du kan købe et klippekort til Sønderjysk Kagefestival i Tønder online - Klippekortet giver dig adgang til den fulde smagsoplevelse af det sønderjyske kaffebord og tager dig igennem både de bløde og de hårde kager. Du kan blandt andet opleve sønderjyske favoritter som Pomle, Brødtorte & Ingenting.
Klippekortet har 7 klip, som hver gælder til 3 forskellige kager fra hver af de 7 kagestationer rundt i byen. 21 kagestykker i alt.

Lidt praktisk information:
Sønderjysk Kagefestival finder sted i Tønder midtby d. 20 april 2024.

Ved køb modtager du en voucher, der er bekræftelsen på dit køb. Hvis du har valgt porto, sender vi klippekort til dig med posten, og der kan gå op til en uge før de er hos dig, fra bestillings tidpunktet. Alternativt kan klippekort afhentes på Rømø Tønder Turistkontor den 20. april.

Klippekortet benyttes ved stande der er placeret rundt i Tønder midtby.