Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Oplevelser og Attraktioner

Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Vær med til at spise dig igennem Tønder og det største sønderjyske kaffebord af sin slags lørdag den 30. april 2022 fra 11.00-15.00.

En ny festival i Sønderjylland har set dagens lys - og det er endda den sødeste af slagsen. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at vi elsker kage i Sønderjylland. Vær med når vi dykker ned i historien om det sønderjyske kaffebord, deltag i konkurrencer, nyd lidt god musik og smag selvfølgelig på en masse lækre kager fra dygtige bagere og konditorer i Sønderjylland.

Du kan købe et klippekort til Sønderjysk Kagefestival i Tønder online - Klippekortet giver dig adgang til den fulde smagsoplevelse af det sønderjyske kaffebord og tager dig igennem både de bløde og de hårde kager. Du kan blandt andet opleve sønderjyske favoritter som Pomle, Brødtorte & Ingenting.

Lidt praktisk information:
Sønderjysk Kagefestival finder sted i Tønder midtby d. 30 april 2022 kl.11.00-15.00. Ved at bestille din billet online sikrer du dig adgang til Kagefestivalen, da de sælges efter først til mølle princip.

Efter dit køb modtager du en voucher, som du skal have med når du skal afhente det fysiske klippekort på Allegade 15, Tønder i "Vores Marsk". Det er vigtigt at du bytter din voucher for dit online køb til et klippekort før du kan gå på kagejagt.
Ønsker du klippekortet tilsendt, tilkøbes porto ved betaling.
Klippekortet benyttes ved stande der er placeret rundt i Tønder midtby, du vil sammen med dit klippekort få udleveret et kort over selve kageruten.

Se det samlede program her: www.sønderjysk-kagefestival.dk