Vandreferie i Sønderjylland

Vandreferie i Sønderjylland

En vandreferie i Sønderjylland kan indeholde vidt forskellige oplevelser alt efter om du vælger at vandre i det kuperede og frodige område langs Flensborg Fjord  på Gendarmstien eller om du vælger en tur gennem Tøndermarskens vilde og flade natur på Marskstien.

Hvis du gerne vil ud at vandre på en af stierne, men ønsker at gøre det nemt for dig selv, så kig med her. Vi har sammensat forskellige pakker hvor der er inkluderet morgenmad, madpakke og nogle gange aftensmad. Ligeledes er der sørget for transport af din bagage og i de tilfælde, hvor det er nødvendigt, er der også transport til og fra overnatningsstedet.

Har du selv booket overnatningssteder, men vil du gerne have bagagetransport undervejs? Tag et kig på vores Transport side, hvor du finder bagagetransport langs både Gendarmstien og Marskstien. 

Gendarmstien

Gendarmstien strækker sig i dag fra den dansk-tyske grænse ved Padborg over Kollund, Gråsten, Broagerland og Vemmingbund, forbi Dybbøl og videre til Sønderborg og Høruphav på Als før den slutter i Skovby. Det meste af vejen følger du kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser, enge og strande.

Marskstien

Siden 2018 har du kunne komme helt ind i Tøndermarsken i det flade verdensarvslandskab. Den 54 km lange Marsksti kombineres med lokale stisløjfer, der kobler sig på Marskstien, så der også bliver mulighed for at gå kortere ture på et par timer.