Mini break on Marskstien at Hostrups Hotel
Mini break on Marskstien at Hostrups Hotel
Mini break on Marskstien at Hostrups Hotel
Pakke

Minibreak på Marskstien hos Hostrups Hotel

1 nat - Kaffe og kage ved ankomst, 3 retters middag og vandretur på Marskstien

Tøndermarsken byder på storslået natur og du kan komme helt tæt på med en vandretur på Marskstien. Marskstien er 54 km lang og undervejs vil du opleve diger, kanaler, søer og et rigt fugleliv. I tilknytning til Marskstien er der 8 stisløjfer som er korte vandreruter, der alle starter og slutter samme sted. Stisløjferne er ruter som kan vandres på én dag og er oplagte til en smuttur på Marskstien.

I denne pakke har du muligheden for at kombinere god mad og selvforkælelse på Hostrups Hotel med en vandretur på to af Tøndermarskens stisløjfer med start i Tønder. Hvis du er frisk, kan du måske nå en sløjfe på ankomstdagen og en på hjemrejsedagen.
Rød stisløjfe: Tønder, Nørresø og Lægan Pumpestation (10 km)
Sort stisløjfe: Tønder og Møgeltønder (11 km)

I hjertet af Tønder ligger Hostrups Hotel. Hotellets historie går tilbage til 1890 og blev gennemrenoveret i 2018, hvor de historiske rammer blev opdateret til at tage godt imod nye gæster. Her kan du hvile fødderne før eller efter en vandretur på Marskstien, på de smukke værelser eller i hotellets restaurant. 

Det er muligt at tjekke ind på Hostrups Hotel efter kl. 15.00, hvor der vil blive serveret kaffe og kage mellem kl. 15.00 og 16.00. Hvis du ankommer til Tønder om formiddagen er der mulighed for at gå den ene stisløjfe på ankomstdagen inden tjek ind på hotellet. I hotellets restaurant vil der om aftenen blive serveret en 3 retters middag med et godt glas vin. 
Næste dag er der morgenmad i restauranten og herefter kan du vandre den anden stisløjfe inden du kører hjem fra Tønder. 

Nyd 2 dage i Tønder med denne pakke.

Inkluderet i pakken:
Overnatning på Hostrups Hotel inkl. morgenmad
Kaffe og kage mellem kl. 15 og 16 på ankomstdagen
3 retters middag i hotellets restaurant + 2 glas vin på ankomstdagen
Kortmateriale til Marskstien