Gendarmstien på stranden
Skoven fra oven med Gendarmstien langs vandet
Sti gennem skoven
Pakke Vandrepakker

Gendarmstien med start i Skovby

5 nætter - 19 til 20 km per dag

Dag 1
Ankomst til Hotel Arnkilhus Garni mellem klokken 15.00 og 18.00. Der er gratis parkering ved Hotel Arnkilhus Garni under vandreturen. Denne første aften anbefaler vi at udforske Sønderborg By. Nyd en aften i byen, hvor der er et væld af restauranter.

Dag 2 – distance 9-21 km
Efter morgenmaden er indtaget på Hotel Arnkilhus Garni og madpakken er smurt til dagen, afhenter AT Taxi for at køre til starten af Gendarmstien i Skovby. Fra Skovby venter der en vandretur på 21 km. Det er også muligt at blive sat af i Høruphav, hvorfra gåturen denne dag er 9 km, hvilket giver tid til at udforske Sønderborg by. Dette kan aftales med chaufføren på dagen.
Vandreturen fra Skovby går over marker, gennem skov og langs kysten, hele tiden med udsigt til Sønderborg Bugt, inden Sønderborg igen er nået. Endnu en overnatning venter på Hotel Arnkilhus Garni og aftensmaden er igen på egen hånd i Sønderborg by. 

Dag 3 – distance 19 km
Der er morgenmad på hotellet, hvor der også er et udvalg til at smøre en madpakke. Vandreturen i dag går rundt på Broagerland i skøn natur. Hen på eftermiddagen, vil AT Taxi afhente ved Kragesand til aftalt tidspunkt og køre til næste overnatningssted, Iller Slot. Iller Slot ligger tæt på Brunsnæs - et stenkast fra Gendarmstien. På Iller Slot er der fælles aftensmad i spisestuen, som er inkluderet i opholdet.

Dag 4 – distance 25 km
Der serveres morgenmad og madpakke i spisestuen. Herefter kører AT Taxi retur til Kragesand, hvorefter vandreturen fortsætter. Dagens rute går gennem Gråsten, hvor det er muligt at tage en lille afstikker ind i byen for at se Graasten Slot. Fra Gråsten til Rinkenær, som er dagens endestation, er ruten varieret med strand og marker. Natten tilbringes på Benniksgaard Hotel, hvor der serveres aftensmad i hotellets restaurant.

Dag 5 – distance 20 km
Til morgenmad udleveres dagens madpakke. De sidste 20 km af Gendarmstien venter og går gennem skov og forbi grænseovergangen ved Skomagerhus. Ved endestationen i Padborg, vil AT Taxi afhente og køre retur til Sønderborg og Hotel Arnkilhus Garni. Endnu engang er der aftensmad på egen hånd i Sønderborg by.

Dag 6
Morgenmad og hjemrejse.