Gift certificate for Sønderjylland’s Gourmet Week
Oplevelser og Attraktioner Gourmetuge

Gavekort til Sønderjyllands Gourmetuge

Glæd en du holder af med et gavekort til næste års Sønderjyllands Gourmetuge som i 2024 afholdes i uge 9 fra den 26. februar – 3. marts.

Siden 2016 har Sønderjyllands Gourmetuge gjort det muligt for flere tusinde sønderjyder og gæster at komme ud at spise på en af de lækre restauranter i Sønderjylland. Fælles for restauranterne er, at de i uge 9 (den 26. februar – 3. marts 2024) tilbyder en to- eller tre-retters menu til kr. 295,-
Menuen kan bestå af retter, som restauranten allerede har på menukortet, men der er også restauranter, der vælger at lave en helt særlig menu til Sønderjyllands Gourmetuge.

Følgende restauranter deltager i Sønderjyllands Gourmetuge 2024:

Benniksgaard Hotel
Christie’s Sdr. Hostrup Kro
Det Lille Sted
Gram Slot
Hotel Baltic
Klægager - Den gamle Digegreves gaard
Restaurant Bellevue, Hotel Sønderborg Strand
Restaurant Damende
Restaurant Diget
Restaurant Marsk
Restaurant Staffeli
Svanen, Hotel Norden
Torve-Hallen

OBS: Du kan læse mere om de deltagende restauranter og deres menu på siden "Sønderjyllands Gourmetuge". Der kan løbende komme flere restauranter til.

Sådan fungerer Gavekort til Sønderjyllands Gourmetuge 2024:

Køb et gavekort til det beløb, du ønsker at det skal lyde på. Gavekortet udstedes til en værdi af kr. 295,- kr. 590,- kr. 885,- kr. 1180,- osv.
Ved køb skal du ikke vælge restaurant, dato og tid. Alt det bestemmer modtageren selv senere. Alle gavekort udstedes til den 26. februar 2024 kl. 20.00.

Senest 2 hverdage efter bookingen er foretaget vil der blive sendt et gavekort til den mailadresse, som er blevet oplyst ved booking. Gavekortet er lige til at printe ud og give som gave.
Sidste dag for køb af gavekort er den 20. december 2023.

Fra tirsdag den 9. januar 2024 kl. 10.00 kan modtageren ringe til Destination Sønderjylland for at bytte gavekortet til en middag i Sønderjyllands Gourmetuge. Der er frit valg blandt alle de deltagende restauranter og datoer, men det er ikke alle restauranter, der deltager hele ugen. Desuden forbeholder vi os ret til, at enkelte restauranter kan blive udsolgt. Alle informationer som modtageren skal oplyse Destination Sønderjylland står på gavekortet.

Gavekortene kan byttes fra den 9. januar, 3 dage inden det øvrige salg til Sønderjyllands Gourmetuge starter.

Gavekortet er gyldigt til Sønderjyllands Gourmetuge 2024 – 26. februar – 3. marts og kan ikke ombyttes til kontanter. Halvdelen af alle pladser er tilgængelige for gavekort. Resten sættes til salg den 12. januar 2024 kl. 12.00. Har man som gavekortmodtager ikke fået plads på den ønskede restaurant, er man velkommen til at ringe til Destination Sønderjylland når det generelle billetsalg starter. Så kan man måske være heldig, at der er ledige pladser.

Bemærk at der kun er et begrænset antal gavekort til rådighed.