Cycling holiday from tent to tent – with children
Cycling holiday from tent to tent – with children
Cycling holiday from tent to tent – with children
Pakke Cykelpakker

Cykelferie fra telt til telt – med børn

7 dage - 6 nætter

Tag med børnene på cykelferie i Sønderjylland. Du cykler fra campingplads til campingplads, og overnatter i et Ø 5 meter stort De Waard tipi-telt, som er indrettet med 2 feltsenge, bord med stole og skammel, 2 puder og dyner samt gryder og service. Til børnene skal I selv medbringe sovepose og liggeunderlag.
Hver dag cykler I mellem 30 og 35 kilometer. Ruterne er valgt med børnene i tankerne, både ift. sikkerhed og oplevelser. 


Dag 1
Ankomst til Kruså Camping. Kruså ligger tæt ved den dansk-tyske grænse, og er en dejlig campingplads med pool, legeplads og minigolf. Campingpladsen har en butik, hvor I kan købe ind til aftensmaden. 
Bilen kan stå ved campingpladsen mens I cykler fra telt til telt. 

Dag 2
Dagens cykeltur går mod nord til havnebyen Aabenraa. Undervejs er der mulighed for en lille afstikker til Frøslevlejren. Dele af cykelruten er på Hærvejen og Østersøruten. I dag skal I overnatte ved Aabenraa City Camping der ligger tæt på skoven og byens badestrand kan spottes fra pladsen. Ved booking kan I tilkøbe morgenmad og madpakke.

Dag 3
I dag skal I cykle til Gåsevig Strand Camping. Turen starter med en bakkespurt ud af Aabenraa, og bringer jer gennem det bakkede morænelandskab, der kendetegner det østlige Sønderjylland.
Er der plads til lidt leg undervejs, kan I tage en afstikker til Genner Hoel, hvor der både er klatrepark, minigolf og pandekagehus. Det er en god ide at booke bord inden, da pandekagehuset er meget populært. Gåsevig Strand Camping har egen badestrand, der er en legeplads, en petanquebane og et arrangements/aktivitetstelt. 


Dag 4
Turen i dag byder på kørsel gennem Haderslevs gader og forbi seværdigheder. Haderslev Byferie Camping er dagens destination og den når I allerede efter 15 km. Campingpladsen er en del af Haderslev Byferie, og ligger helt ned til Haderslev Dam. Når I ankommer til campingpladsen, anbefaler vi at tage turen rundt om Haderslev Dam. Efter turens start igennem byen er I kommet nord for Haderslev Fjord og tunneldal, hvor der venter jer en 20 km tur rundt om Haderslev Dam. På Haderslev byferie er det muligt at tilkøbe morgenmad og madpakke når I booker pakken. 

Dag 5
Dagens etape starter med en tur nord for Haderslev Dam og fører igennem Pamhule Skov. Herefter kører I mod syd forbi Hoptrup og ned til Sønderjyllands højeste punkt, det 97 meter høje Knivsbjerg. Herfra går det heldigvis ned af bakken til Gåsevig Strand Camping.


Dag 6
Turen til Aabenraa tager jer til det flade landskab vest for motorvejen E45. Ca. halvvejs på ruten kommer I til stationsbyen Rødekro, hvor der er indkøbsmuligheder og caféer. Herefter fører ruten mod øst og tager jer ad smukke bakkede skovveje til Aabenraa City Camping. Ved booking kan I tilkøbe morgenmad og madpakke.

Dag 7
Den sidste etape af jeres cykelferie fører jer tilbage til Kruså Camping. Turen starter med en bakkespurt ud af byen. Ruten slingrer sig gennem det let kuperede landskab, og ned til området ved Flensburg Fjord. Ca. 1 km fra ruten ligger Sønderhav, hvor I kan nyde en hotdog ved Annies Kiosk, med udsigt over Flensburg Fjord og Okseøerne.
Ved Kruså finder I jeres bil.

Det er også muligt at tilkøbe bagagetransport, samt tilkøb af en ekstra nat på Kruså Camping. Hvis I ønsker dette så tjek fanen ”Transport” for bagagetransport og ”Overnatning” for en ekstra nat på Kruså Camping. 
Oplever du problemer med at booke, kontakt da Destination Sønderjylland på 81824570 mandag til fredag, eller send os en mail på info@dssj.dk

Campingpladserne tilbyder forskellige tilkøbsmuligheder, bl.a. morgenmad og aftensmad. Dette kan tilføjes til din booking ved at trykke på "ændre tilvalg" under den enkelte campingplads, når der er valgt dato for turen.