Weekend break at Sønderjysk Kagefestival
Weekend break at Sønderjysk Kagefestival
Weekend break at Sønderjysk Kagefestival
Pakke

Weekendophold til Sønderjysk Kagefestival

Tag en weekend til Tønder for at spise jer gennem det Sønderjyske kaffebord og overnat på Hostrups Hotel midt i byen.

Lørdag den 29. april 2023 fra 11.00 til 15.00, vil Tønder midtby endnu engang være rammen om Danmarks sødeste festival - Sønderjysk Kagefestival.


I denne pakke får I mulighed for at spise jer gennem de 21 kager fra det Sønderjyske kaffebord og overnatte i hjertet af Tønder på Hostrups Hotel.

Sønderjysk Kagefestival byder ud over det store Sønderjyske kaffebord også på musik, historiefortælling og forskellige konkurrencer. Bl.a. afholdes der DM i Brödtorte hvor der dystes om at bage den bedste Brödtorte (Rugbrødslagkage).

Hostrups Hotel er beliggende midt i hjertet af Tønder og er i gåafstand til Sønderjysk Kagefestival. Der er mulighed for parkering ved hotellet. Check in er fra klokken 15.00 og check ud inden kl 11.00. 
Alt efter om I ankommer til Tønder fredag eller lørdag, har I i bestillingsmodulet mulighed for at vælge 1 eller 2 overnatninger på Hostrups Hotel.

I har mulighed for at få tilsendt billetterne til Sønderjysk Kagefestival eller at få dem udleveret når I ankommer til Hotel Hostrup.
Skal de sendes, så vælg kun 1x porto i bestillingsmodulet.