Hiking guide for the Gendarme Path
Hiking guide for the Gendarme Path
Hiking guide for the Gendarme Path
Oplevelser og Attraktioner Merchandise

Vandrebog til Gendarmstien

Overskuelig og praktisk vandreguide til Gendarmstiens 84 km. Ruten følger kysten fra den dansk-tyske grænse ved Padborg til Skovby på Sydals, og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

Mellem 1920 og 1958 patruljerede Gendarmer langs ruten, der i dag er certificeret som Europæisk Kvalitets Vandrevej. I Gendarmernes fodspor er der mulighed for unikke oplevelser hele året og besøg på nogle af Sønderjyllands historiske attraktioner.
Gendarmstien er opdelt i 5 dagsetaper. Har man ikke mod på at vandre 5 dage i træk, er der mulighed for at vende tilbage og tage en ny etape på et andet tidspunkt.

De 5 dagsetaper har tilhørende kort i forholdet ca. 1:30.000. Kortene indeholder markeringer af toiletfaciliteter, offentlig transport, indkøbsmuligheder og andet man kan få brug for på turen.

Ud over kortmateriale indeholder bogens 77 sider rutebeskrivelser, information om seværdigheder og naturen samt andre praktiske oplysninger. Bogen kommer i et kompakt format der er let at have med og kan læses undervejs.

Guidebogen sendes med PostNord. Afsendelse sker i løbet af tre hverdage.