Hostrups Hotel
Sort Safari
Hostrups Hotel
Pakke

Sort Sol ophold på Hostrups Hotel

1 nat - Oplev Sort Sol efterfulgt at overnatning på Hostrups Hotel.

Bo i hjertet af den største af byerne i Tøndermarsken. Hostrups Hotel i Tønder ligger i hjertet af byen med en fantastisk udsigt over Mølledammen. Inkluderet i opholdet er en guidet Sort Sol tur.


Naturfænomenet Sort Sol er svært at beskrive – det skal faktisk opleves! Fænomenet opstår fordi tusinder og atter tusinder af stære samles i Tøndermarsken for at æde stankelbens- og gåsebillelarver og gøre sig klar til det lange træk enten nord eller sydpå. Stærene overnatter på tagrør i marsken og de flotte billeder på himlen opstår når rovfugle så som duehøg, blå kærhøg og vandrefalk angriber flokkene netop som de er ved at gå til ro for natten.


Inkluderet i dette ophold er en guidet tur med firmaet Sort Safari. Sort Safaris professionelle naturguider har mange års erfaring fra Tøndermarsken og benytter dagtimerne inden de guidede ture til at observere stæreflokkene og på den måde spore sig ind på hvor aftenens deltagere får den bedste oplevelse.

Da det er dyr vi har med at gøre, er der naturligvis ingen garanti for at stærene samler sig lige præcis der hvor guiden forventer. Dog sker det yderst sjældent, at man ikke oplever en eller anden form for ”dans” på himlen.


I skal overnatte på Hostrups Hotel midt i Tønder. Hotellet er nyrenoveret og har lækre værelser og en spændende restaurant. Såfremt I ønsker at spise aftensmad på hotellet, anbefaler vi, at I ringer til hotellet i forvejen, eller aftaler tidspunkt for spisning ved check-in.


Den guidede tur er på ankomstdagen. Mødestedet og tidspunktet for den guidede tur oplyses i voucheren, som I modtager på mail efter betaling af opholdet. Husk varm påklædning og dit pas i tilfælde af at stærene har taget turen over grænsen.


Inkluderet i opholdet:

Overnatning i enkelt- eller dobbeltværelse på Hostrups Hotel

Morgenmad på hotellet

Billet til guidet tur med Sort Safari i bus.