Sønderjylland from coast to coast - eastern loop
Sønderjylland from coast to coast - eastern loop
Sønderjylland from coast to coast - eastern loop
Pakke

Sønderjylland fra kyst til kyst - øst sløjfen

3 nætter - 145 km

På denne tur vil du opleve en rundtur i det smukke og bakkede Sønderjylland. Der garanteres sus i maven og vind i håret, samt tråd i pedalerne i det kuperede terræn.

Undervejs overnatter I i MOJN telte på campingpladser i Sønderjylland. MOJN teltet er altid indrettet med 2 feltsenge, borde og stole. Der er også en kasse med service, samt gryder og knive, så I kan lave noget mad. Vil I hellere spise ude, så er der mulighed for det tæt på alle campingpladserne.


Sønderjylland fra kyst til kyst er en 236 kilometer lang cykelrute rundt i Sønderjylland, men på denne tur cykler i kun øst sløjfen på 145 km. Rundturen starter i Aabenraa og gør stop i Haderslev og Arrild undervejs.


Pakken indeholder:

3 nætter i MOJN telt inkl. linned og slutrengøring

Guidebogen Sønderjylland fra kyst til kyst


Program:


Dag 1

I løbet af dagen ankommer I til Aabenraa City Camping, hvor bilen kan stå imens I cykler, da det er her I har sidste nat.

I dag skal I cykle fra Aabenraa til Haderslev, 35 km. Det er en cykeltur der byder på gode højdemeter og når I kommer til Haderslev kan I vælge at cykle rundt inde i byen, inden i finder jeres MOJN Telt der står klar ved Danhostel Haderslev/ Haderslev Byferie Camping.


Dag 2

Godmorgen og op på jernhesten igen, afsted mod Arrild. I dag skal I cykle 65 km.

Undervejs kan I opleve slotsbyen Gram, hvor der er mulighed for at få en god frokost på Gram Slot. I cykler også forbi Gram Lergrav, et museum og formidlingscenter for det hav der sækkede området for 10. mio. år siden.

Når I har cyklet de 65 kilometer ankommer I til Arrild Ferieby Camping hvor der er et MOJN telt klar til jer. I Arrild Ferieby finder I en restaurant, eller I kan købe ind til aftensmad ved købmanden.


Dag 3

Der er igen morgenmad på campingpladsen inden de sidste 45 km mod Aabenraa.

I dag går ruten gennem Agerskov, hvor Agerskov Kro er garanti for en god frokost. Her serveres traditionel kromad og æggekagen kan klart anbefales. Når I ankommer til Aabenraa City Camping er MOJN teltet klar til jer. I kan slå benene op og nyde roen, eller I kan tage ned I Aabenraa spise på en af byens gode restauranter.


Dag 4

Afrejse.


Der er ingen morgenmad inkluderet i pakken, så I har mulighed for selv at have det med. Men hvis I ønsker at bestille morgenmad, er det muligt på Haderslev Byferie Camping og Aabenraa City Camping (se mere i bestillingsmodulet). På Arrild skal der købes ind til det i butikken.


Ønsker I at have hund med på turen kan dette også tilkøbes til hvert telt, i bestillingsmodulet.

Ønsker I en overnatning i Aabenraa inden første cykeldag, så kontakt os på + 45 81 82 45 70 eller info@dssj.dk