Seal Safari
Seal Safari
Seal Safari
Seal Safari
Seal Safari
Seal Safari
Seal Safari
Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

Sælsafari

Tag med Danmarks eneste udbyder af sejlture i Nationalpark Vadehavet og se sælerne sole sig, tage en dukkert i bølgerne eller kigge nysgerrigt efter dig. Kom med på Danmarks sjoveste SAFARI - en sæltur for hele familien og oplev Vadehavets største og ”vildeste” rovdyr – sælen.

Der er afgang fra Rømø Havn i Havneby med Rømø-Sild Færgen til den tyske ø Sild, hvor vi ankommer til havnen i List. Her går vi om bord på træskibet Rosa Paluka, der sejler os ud til sælbankerne i UNESCOs Verdensnaturarv. En for sælerne bæredygtig måde at observere dem på. Tidevandet bestemmer sejlruten og mulighederne for at opleve sælerne. Sælgaranti kan vi ikke give, men erfaringsmæssigt ser vi sæler på 95% af turene.

Undervejs fisker vi med minitrawl efter krabber, rejer, søstjerner og andre vildt spændende dyr fra havbunden, som Sort Safaris naturvejleder vil fortælle underholdende historier og fakta om. Der bliver rig lejlighed til at både se, røre og smage på havdyrene.

På færgeoverfarten og selve sælturen ser vi også efter marsvin og fugle. Naturvejlederen fortæller undervejs om tidevand og det specielle liv i Vadehavet. Glæd jer til en sjov og spændende naturoplevelse for børn og voksne.

Info
Varighed: ca. 4 timer
Husk pas
Vind- og vandtæt tøj
Mødested fremgår af billetten
Formidling på dansk og tysk

Inkl. i prisen er færgebillet tur/retur + 1 kaffe/te eller sodavand, sejlads m. sælkutter og formidling v. Sort Safaris naturvejleder.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgaden i Møgeltønder.