Guided tour of Schackenborg Castle
Guided tour of Schackenborg Castle
Guided tour of Schackenborg Castle
Oplevelser og Attraktioner Den levende historie

Rundvisning på Schackenborg Slot med tysk guide

Er du vild med historie, eller interesserer den kongelige familie dig? Denne rundvisning er på tysk

Book en rundvisning på Schackenborg Slot og få alle fortællingerne fra en af vores dygtige guider og se de smukke bygninger på tæt hold – også indefra.

Når du træder ind på slotspladsen på Schackenborg Slot eller rundt i slottets smukke sale og rum, går du i fodspor, der strækker sig tusind år tilbage i tiden og måske endnu længere.

Hør om dengang Møgeltønderhus, som slottet hed fra begyndelsen, var en af den danske krones og kirkes bastioner i kampen med de holstenske grever. Glæd dig også til de mange historier om opførelsen af Schackenborg og de 11 generationer Schack, som har boet på Schackenborg Slot – har du f.eks. nogensinde hørt om Sølvarmen, eller ved du hvem Den onde Grevinde er?

I 1978 vendte slottet atter tilbage til det danske Kongehus. Prinseparret boede på slottet indtil 2014 og bruger det nu som deres andet hjem. Schackenborg Slot ligger før den idylliske Slotsgade i Møgeltønder. Snyd ikke dig selv for en gåtur i den smukke Slotsgade, når du besøger Schackenborg Slot.
Vær venligst opmærksom på, at besøg på slottet ikke er egnet for dårligt gående, da der ikke er elevator på slottet, og at adgang til slottet sker via brostensbelagt slotsgård.

Vi ser frem til at byde velkommen i Møgeltønder på en slotsrundvisning.

Mødested: Portbygningen
Ikke egnet for gangbesværede
Varighed 70 minutter.