Oyster- and Mussels Safari
Oyster- and Mussels Safari
Oyster- and Mussels Safari
Oyster- and Mussels Safari
Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

Østers- og MuslingeSafari

Vadehavets sikreste Østers- & MuslingeSafari med guide, hvor vi kun 300 meter fra kysten samler masser af østers. Glæd dig til en smagsprøve fra havets bund, og hør mere om tilberedning samt østers betydning igennem tiden.

Turen har fokus på indsamling af verdens frækkeste råvare - østers. Alle kan være sikre på en eksklusiv samling af friske østers, direkte fra naturens eget spisekammer. Vi går ca. 300 meter ud i Nationalpark Vadehavet ved lavvande, hvor vi kan samle MASSER af de lækre østers. Østersbankerne, som vi besøger, ligger i det reneste område i Vadehavet, dog er fortæring af østers altid på eget ansvar. På turen fortæller Sort Safaris naturvejleder den eventyrlige historie om Vadehavsøsters, der oprindeligt var en vigtig eksportvare og som udelukkende tilhørte kongen.

Turen varer ca. 2 timer. Husk varmt, praktisk vind- og vandtæt tøj, alm., langskaftede gummistøvler, spand og vandtætte handsker. Der kan opstå specielle vejrforhold i Vadehavet, som forhindrer os i at komme ud på de egentlige østersbanker, i disse tilfælde samler vi østers på vadefladen.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgaden i Møgeltønder.