Pakke

Oplev Gendarmstien med hund

4 nætter - Oplev den 84 km lange Gendarmsti, sammen med din firbenede ven. I denne pakke har vi fundet overnatningssteder hvor også din hund er velkommen, så I sammen kan nyde en af landets smukkeste vandrestier.

Denne pakke kan desværre midlertidigt ikke bestilles.

Både sommer og vinter, efterår og forår byder Gendarmstien på smukke naturoplevelser og hvert stykke af stien har sin egen historie at fortælle, faktisk er stien delt på i 5 etaper: Bjerg, Tegl, Krage, Strand og Mølle. Uanset om du er til historie, natur eller dyreliv byder ruten langs Flensborg Fjord, på det hele.

Prisen for denne tur er fra 4710,50 DKK per person og er bl.a. inkl. person- og bagagetransfer, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse og 1 hund på værelset.

På denne tur vandrer I mellem 17 og 23 km om dagen og undervejs er der mange muligheder for at holde pause og nyde den smukke sti. Husk et håndklæde til dig og din firbenede ven, for hvis vejret er godt, indbyder fjorden nemlig til en dukkert.

Ved ankomsten i Sønderborg bliver I indlogeret på Hotel 6400 som er et nyere hotel, beliggende ikke langt fra Gendarmstien. Hotellet ligger i gåafstand fra Sønderborg by, hvor der er mulighed for at spise aftensmad. På hotellet vil I modtage en velkomstpakke med blandt andet et kort og en guidebog over Gendarmstien.

I denne pakke er der persontransport på alle vandredage, dette for at opfylde ønsket om at bruge overnatningssteder hvor din hund er velkommen. I kører med en chauffør som gerne tager jeres hund med, og som kender både området og Gendarmstien rigtigt godt. Hvis I har en hundesikkerhedssele er I velkomne til at tage den med i bilen. Udover persontransporten vil din bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne. På sidste dagen vil I blive hentet i Padborg og bragt retur til Hotel 6400 hvor jeres bil og bagage venter. Det er også muligt at bestille en ekstra overnatning på Hotel 6400 efter sidste vandredag.

Aftensmad er ikke inkluderet i denne pakke. I Sønderborg er der dog masser af spisesteder inde i byen, mens der ved Danhostel Flensborg Fjord, er muligt at spise på Benniksgaard Hotel (bemærk at hunde ikke må komme ind på restauranten) samt det lokale pizzaria. Derudover kan der undervejs handles ind ved Ulsnæs centeret i Gråsten.

Denne pakke indeholder:
2 x overnatning Hotel 6400 på delt dobbeltværelse med bad/toilet
2 x overnatning på Danhostel Flensborg Fjord på delt dobbeltværelse med bad/toilet
4 x morgenmad
4 x madpakke
1 hund på værelset
Bagage og persontransfer

Maks 2 hunde er tilladt på værelset - Bemærk at hunde skal føres i snor på Gendarmstien.