Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Nørherredhus Hotel
Overnatning

Nørherredhus Hotel

Nørherredhus Hotel er beliggende i Nordborg, på Als. Hotellet ligger i skønne omgivelser tæt på skov, strand og by.

Hotellet har 49 værelser fordelt over dobbeltværelser og familieværelser. 4 af familieværelserne er handicap- og allergivenlige. Alle værelser har eget bad og toilet, tv, skrivebord og der er gratis WIFI.
 
Hotel Nørherredhus er beliggende på det skønne Als, kun 3 minutters kørsel fra Universe og Nordborg Golfklub. Nordborg sø ligger i gåafstand fra hotellet og indbyder til en gå- eller cykeltur i området. Der er 5 km til dejlig sandstrand og Oplevelsesparken Universe ligger 3,5 km fra hotellet. 
Vi samarbejder med Universe samt Nordborg og Sønderborg Golfklub og det er således muligt at købe Greenfee til rimelige priser hos os. Kontakt os direkte hvis dette har interesse.
 
På hele hotellet er der adgang til trådløst internet og i vores foyer kan man også benytte vores gæste-pc. Værelserne er indrettet med varme vægfarver samt moderne kunst, malet af Anne Mette Jensen. I vores værelser er der plads til opredning så børnene også får en god oplevelse. Børn 0-3 år kan overnatte gratis i forældres seng uden ekstra opredning.
 
Hvis sulten melder sig til aften, har vi i Restaurant Bitten en god menu og særlige børnemenuer. Restaurant Bitten har udsigt til grønne områder og maden tager udgangspunkt i lokale råvarer og sæson varer. Så vidt muligt, servicerer vi ved henvendelse også gerne specielle behov såsom vegetar, diabetes eller allergier. Husk bordbestilling.