MOJN Tent - Haderslev Byferie Camping
MOJN Tent - Haderslev Byferie Camping
MOJN Tent - Haderslev Byferie Camping
Overnatning Camping

MOJN Telt - Haderslev Byferie Campingplads

En campingplads tæt på byen og naturen. Haderslev Byferie Campingplads er en lille plads hvor der er stille og roligt og gode faciliteter.

Pladsen ligger ud til Haderslev Dam og der er mulighed for at leje en kano og tage en sejltur. Er du på cykel kan du få serviceret din cykel, da Haderslev Byferie Camping er BIRKEFRIEND. Med 5 minutter til Haderslev centrum er der mange gode oplevelser i vente. Et summende byliv med gode restauranter og butikker.

MOJN teltet er indrettet med 2 feltsenge med tilhørende dyne, pude og tæppe, så du kan få en god nats søvn. Derudover er der et spisebord, 2 stole, 2 skamler, en lampe og en elkoger som kan bruges inde i teltet eller ude foran. Teltet er også udstyret med en kasse der indeholder service, bestik, glas, opvaskebalje, viskestykke mm. så der kan laves mad i campingpladsens køkken. Der er ingen køleskab eller køleboks i teltet.

Teltets baldakin, gør at man kan sidde tørt foran teltet og holde regnen ude af indgangen. Teltet er 5 m i diameter og 3,30 m højt i midten. Der er en god ståhøjde i teltet og en solid bund.

Det er tilladt at have hund med i teltet, mod betaling.

Teltspecifikationer:
Model: Giant Fir
Producent: De Waard
Materiale: Bommuldsdug fra TenCate, stål.