MOJN Tent - Gaasevig Strand Camping
MOJN Tent - Gaasevig Strand Camping
MOJN Tent - Gaasevig Strand Camping
Overnatning Camping

MOJN telt - Gåsevig Strand Camping

Tag på telttur til Aabenraa.

Gåsevig Strand Camping ligger midt mellem Aabenraa og Haderslev, ud til Diernæs bugt. Her finder du en fin plads, tæt på vand og skov. Campingpladsen har en fin servicebygning hvor du kan benytte servicekøkkenet der har en stor terrasse med borde og stole, samt spisepladser indenfor. Der er også en fin TV og opholdsstue til fri afbenyttelse. Der er en camping kiosk på pladsen hvor du kan forsyne dig.

På pladsen er der opstillet et MOJN telt, som er klar til at tage imod dig.
Teltet er indrettet med 2 feltsenge med tilhørende dyne, pude og tæppe, så du kan få en god nats søvn. Derudover er der et spisebord, 2 stole, 2 skamler, en lampe og en elkoger som kan bruges inde i teltet eller ude foran. Teltet er også udstyret med en kasse der indeholder service, bestik, glas, opvaskebalje, viskestykke mm. så der kan laves mad i campingpladsens køkken. Der er ingen køleskab eller køleboks i teltet.

Teltets baldakin, gør at man kan sidde tørt foran teltet og holde regnen ude af indgangen. Teltet er 5 m i diameter og 3,30 m højt i midten. Der er en god ståhøjde i teltet og en solid bund.

Det er tilladt at have hund med i teltet, mod betaling.

Teltspecifikationer:
Model: Giant Fir
Producent: De Waard
Materiale: Bommuldsdug fra TenCate, stål.