MOJN Tent at Ballum Camping
MOJN Tent at Ballum Camping
MOJN Tent at Ballum Camping
Overnatning Camping

MOJN Telt - Ballum Camping

Midt i Nationalpark Vadehavet ligger Ballum Camping og her finder du et af vores MOJN telte.

Ballum Camping er en hyggelig plads hvor der er udsigt til Vadehavet. Campingpladsen er en rolig plads, der ligger tæt på den dansk/tyske grænse og kysten. I de moderne facilitetsbygninger finder du et stort køkken, en lounge og stue, samt vaskerum med vaskemaskiner og tørretumbler. Der er også en lille butik med et godt udvalg. Ballum Camping er BIKEFRIEND, så er du på cykel er der mulighed for at servicere den, så den er klar til at cykle videre.

På pladsen finder du MOJN teltet, hvor du kan overnatte.
Teltet er indrettet med 2 feltsenge med tilhørende dyne, pude og tæppe, så du kan få en god nats søvn. Derudover er der et spisebord, 2 stole, 2 skamler, en lampe og en elkoger som kan bruges inde i teltet eller ude foran. Teltet er også udstyret med en kasse der indeholder service, bestik, glas, opvaskebalje, viskestykke mm. så der kan laves mad i campingpladsens køkken. Der er ingen køleskab eller køleboks i teltet.

Teltets baldakin, gør at man kan sidde tørt foran teltet og holde regnen ude af indgangen. Teltet er 5 m i diameter og 3,30 m højt i midten. Der er en god ståhøjde i teltet og en solid bund.

Det er tilladt at have hund med i teltet, mod betaling.

Teltspecifikationer:
Model: Giant Fir
Producent: De Waard
Materiale: Bommuldsdug fra TenCate, stål.