Marsk Camp
Marsk Camp
Marsk Camp
Marsk Camp
Marsk Camp
Overnatning Hotel

Marsk Camp

Ikke langt fra Rømø ved Vadehavskysten og med National Park Vadehavet i baghaven, finder du Marsk Camp i et område fyldt med enestående natur- og kulturoplevelser. Besøg os i din autocamper eller book et populært ophold med glamping tæt på UNESCO verdensarv - Vadehavet – midt i marsken.

Autocamperområdet:
Der er bad- og toiletfaciliteter samt mulighed for at vaske tøj i den sorte servicebygning ved søen.
Der er to naturlegepladser på stedet. En stor legeplads bagved hovedbygningen/gårdhaven og en mindre længere nede på pladsen overfor servicebygningen ved siden af Glampingteltene.
Området er 12 hektar og anlagt med græs, træer og marhalm for at skabe rolige naturlige rammer.
For enden af autocamperpladsen finder du hundeskoven, hvor du kan lufte din hund i fred og ro.
OBS: Ved booking vil du modtage en email fra Marsk Camp med en kode til automaten ved indgangen til pladsen. Koden står i emnefeltet.
 
Glamping:
 
Vores fine Glampingtelte Nordisk er 24m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200), hyggelig stue med to sovesofaer, der kan give yderligere 4 sovepladser, så der er plads til en familie/gruppe på 6 personer (4 voksne og 2 børn). Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 6, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri.
Vi har i alt 6 Nordisk telte.
 
Glampingtelte Lotus Belle
Vores nytilkommende Lotus Belle telte er 19,6m2 og er indrettet med en rigtig seng (140 x 200) og et hyggelig siddeområde hvor man kan nyde en kop kaffe eller en god bog. Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 2, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Som noget helt specielt, er disse telte udstyret med 360-graders paneler i loftet, så man kan nyde synet af stjernehimlen fra sin seng. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri. I disse telte er der plads til 2 personer.
Vi har i alt 3 Lotus Belle telte.
 
OBS: Ved booking vil du modtage en email fra Marsk Camp med en kode til automaten ved indgangen til pladsen. Koden står i emnefeltet.