Iller Slot
Iller Slot
Iller Slot
Iller Slot
Iller Slot
Overnatning B&B

Iller Slot

Overnatning i rolig, skøn atmosfære og fabelagtige omgivelser.

Iller Slot ligger nær Gendarmstien, Brunsnæs, Iller strand og Cathrinesminde. Nyd stilheden, kun afbrudt af fuglene der synger. Alle vore gæster uanset om du er vandrer, cykelturist eller er her i anden anledning; vil du kunne nyde en velfortjent pause. Der er udsigt ud over Flensborg Fjord fra den store terrasse og inde fra spisestuen.

Iller Slot har 10 værelser - 8 af dem på 1. sal og 2 på stueplan. Der er ikke eget bad på nogen af værelserne, men der er to værelser om ét badeværelse ved fuld belægning. Du kan læse mere om de enkelte værelser og hvem de deler badeværelse med under booking. Værelserne er nyistandsat og hyggeligt indrettet. I stueetagen er der opholdsrum som gæsterne er velkomne til at benytte under deres ophold. Det er også her gæsterne kan nyde måltiderne der kokkereres i husets køkken.

Der tilbydes morgenmad, madpakke og aftensmad fra husets køkken. Iller Slot har deres egen køkkenhave og bruger råvarerne derfra i deres madlavning. Alle ingredienser er så vidt muligt økologiske. Ønsker du forplejning skal det tilføjes til reservationen under booking. Det er muligt at tilføje forplejning til en booking senest 2 dage før ankomst - kontakt Destination Sønderjylland. Linnedpakke med håndklæder og sengetøj er inkluderet i prisen for værelset.

Har du brug for transfers i forbindelse med dit ophold så kan AT taxi være behjælpelig – se mere under Transport.

Iller Slot er et ældre hus, men absolut funktionelt, godt og særdeles velegnet til mange gæster i herskabelige rammer.

Spiritualitet og fordybelse er muligt hvis du søger dette. Vi glæder os til at byde dig velkommen, i Iller Slots og vore, værtsparrets, rammer.
Vi bestræber os på at give vore gæster, en særlig oplevelse, i den tid du er hos os.