Mini hiking break on the Gendarme Path
Mini hiking break on the Gendarme Path
Mini hiking break on the Gendarme Path
Mini hiking break on the Gendarme Path
Pakke Miniophold

Hotel Sønderborg Strand - Miniophold på Gendarmstien

1 nat - Vandretur, middag og overnatning på Hotel Sønderborg Strand

Sammen med Hotel Sønderborg Strand giver vi jer her muligheden for at opleve Gendarmstien for en dag med efterfølgende 2-retters menu og overnatning lige ned til stranden og de historiske omgivelser i Sønderborg.


Der er ikke noget at sige til at Gendarmstien er en populær vandresti. Stien bugter sig langs fjordens kyster og byder både på en helt unik historie samt et rigt dyre- og planteliv. På dette mini ophold giver vi jer mulighed for at opleve et stykke af denne smukke sti, samtidig med at I bliver forkælet med en 2-retters menu, overnatning og morgenbuffet på Hotel Sønderborg Strand. Hotellet ligger lige ned til Gendarmstien og med kort afstand både til f.eks. Sønderborg Slot og bymidten.

I ankommer til hotellet om morgenen og afleverer jeres bagage i receptionen. I vil derefter blive afhentet af en chauffør som kører jer ud til et valgfrit sted på Gendarmstien, hvorefter I vandrer retur til Sønderborg og hotellet.
I kan for eksempel vælge at blive kørt ud forbi Dybbøl, og på turen tilbage til Sønderborg besøge de historiske Dybbøl banker og se nationalsymbolet Dybbøl Mølle. Historiecenteret har åbent lørdage og søndage i november, februar og marts, samt de sidste 3 weekender i januar og hele uge 7. (Lørdage kl. 13.00 og søndage kl. 11.00). En anden mulighed er at blive kørt ud til Skovby. På vejen retur til Sønderborg kommer I tæt forbi Vibæk vandmølle. Vandmøllen fra 1756 er værd at besøge på sin vandring. (Bemærk at vandmøllen dog ikke er bemandet underfor sæsonen). Angiv gerne I kommentarfeltet hvornår I ønsker at chaufføren henter jer på hotellet og hvor I gerne vil køres hen.

Ved ankomst retur på hotellet vil I få udleveret jeres værelsesnøgle.

Om aftenen vil der blive serveret en 2-retters menu efter kokkens valg, og efter overnatning i delt dobbeltværelse kan I nyde den store morgenbuffet, mens I nyder udsigten over vandet.


Hvis I ønsker at have en madpakke med på vandreturen, så kontakt Hotel Sønderborg Strand inden ankomst.


Inkluderet i prisen

  • 1 x overnatning i værelse efter eget valg
  • 1 x 2-retters menu efter kokkens valg
  • 1 x morgenbuffet
  • 1 x persontransport til valgfrit sted langs Gendarmstien
Adresse: Hotel Sønderborg Strand
Strandvej 1
6400 Sønderborg