Green Glamping
Green Glamping
Green Glamping
Overnatning

Green Glamping

Nyd naturen, roen og udsigten med Green Glamping.

Midt i Rønhaves gamle æbleplantage visler vinden i træerne på en helt særlig måde… Herude er der ikke fart på – her trækker vi vejret i takt med naturen.
Tag din kære i hånden og oplev Green Glamping i trygge og autentiske omgivelser. Vi går op i god kvalitet – det ses i vores service, vores danske og lokalt producerede råvarer og vores respekt for mennesket, på lige fod med planeten. Green Glamping er et forsøg på at bringe mennesker tættere på sig selv og på hinanden.

Inkluderet i et 2-dages ophold hos Green Glamping er der kolde drikkevarer i køleskabet og hver morgen serveres der en lækker morgenmad. Opholdet koster 2596 kr. for 2 personer.

Glamping teltet er indrettet med en dejligt dobbeltseng, til en god nats søvn og der er adgang til eget badeværelse ikke langt fra teltet. I teltet er der yderligere et køleskab, kaffemaskine, el-kedel, en induktionsplade og service til 2 personer. På terrassen er der en el-grill til fri afbenyttelse. Så tag mad med hjemmefra eller forsyn dig ved slageren der holder til på Rønhave.

“Træk stikket, oplev tiden stå stille og fordyb jer i kærligheden. Nyd at være jer. Nyd at være til.“