Genner Hoel Camping
Genner Hoel Camping
Genner Hoel Camping
Overnatning Camping

Genner Hoel Pandekagehus og Camping

Besøg en af Danmarks mindste campingpladser med tilhørende hyggeligt pandekagehus. Vi tilbyder camping som i gamle dage med fred, ro og hygge. Wifi er naturligvis gratis. Vi ligger godt som transitplads for en enkelt eller to overnatninger, men vi elsker også når du bliver lidt længere.

Leder du efter en masse aktiviteter på campingpladsen, så er du ikke kommet til det rigtige sted, søger du derimod fred og ro, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hygges med et spil petanque eller stigegolf, der læses bøger, eller man kan gå en fantastisk tur igennem skoven til smukke Kalvø i Genner Bugt, man kan på gåturen besøge ishuset på Kalvø, så man er helt klar til hjemturen. Skal man have luftet cyklen og begive sig ud i det bakkede landskab, så er Løjtland et rigtig godt bud.

Vi anbefaler at du besøger vores lille hyggelige pandekagehus mindst en gang under dit besøg, men pas på man kan hurtigt blive afhængig af vores kæmpe pandekager.

Vi har store pladser med gode tilkørselsforhold til både små og større vogne.

Wifi er naturligvis GRATIS, og virker på hele pladsen.

Pladsen er også velegnet til familietræf/vennetræf m.m. – her kan man jo evt. kombinere besøget med en tur i HighPark Sønderjylland, hvor vi altid giver 10% rabat til vores overnattende gæster. Lej evt. vores tipi til fælles hygge om aftenen. Der kan efter aftale også tændes bål til et par hyggelige timer. Vi vægter en uhøjtidelig og afslappet atmosfære meget højt.