Bikeguide for the Flensburg Fjord Route
Bikeguide for the Flensburg Fjord Route
Bikeguide for the Flensburg Fjord Route
Oplevelser og Attraktioner Merchandise

Cykelguidebog til Flensborg Fjord ruten

Ruten byder på en naturskøn cykeltur i det dansk/tyske grænseland.

Flensburg Fjord ruten er sammenlagt på 307 kilometer, der er opdelt i seks etaper, som hver er på mellem 32-62 kilometer. I bogen finder du informationer om ruten, tips til planlægning af din tur og forslag til oplevelser. Undervejs passerer du historiske steder, kunst og kultur seværdigheder og smukke haver.

Infobogen er inddelt i rutens seks etaper, hvor du finder detaljerede kort over etapens forløb samt forslag til start- og slutpunkter. Du bestemmer selv hvor på ruten du starter, og i hvilken retning du tager de enkelte etaper. Har du ikke mod på at cykle alle 307 kilometer på en tur, er der mulighed for at vende tilbage og begynde en ny etape på et andet tidspunkt.

Ruten er opstået som en del af Interreg 5A projektet ”Blumen bauen Brücken – Blomster bygger broer. Eine grenzüberschreitende Gartenschau”. Flensburg Fjord ruten byder på vidunderlige blomsteruniverser og haver på begge sider af grænsen.
Cykelbogen er gratis og der betales for forsendelse.
Cykelbogen kan afhentes gratis på Tourismus Agentur Flensburg eller Sønderborg Turistbureau.

Infobogen har 115 sider og detaljekortene er i forholdet 1:21.000.

Guidebogen sendes med PostNord. Afsendelse sker i løbet af tre hverdage - der kan gå op til 7 hverdage før du modtager bogen.

Bogen kan fås på dansk, tysk, engelsk og hollandsk. Angiv den ønskede sprogversion i indkøbskurven.