Bikeguide for the Flensburg Fjord Route
Bikeguide for the Flensburg Fjord Route
Oplevelser og Attraktioner Merchandise

Cykelguidebog til Flensborg Fjord ruten

Denne infobog indeholder en oversigt over hele Flensborg Fjord ruten, der byder på en naturskøn cykeltur i det dansk/tyske grænseland. Undervejs passerer du historiske steder, kunst og kultur seværdigheder og smukke haver.

Flensburg Fjord Route er sammenlagt på 307 kilometer, der er opdelt i seks etaper, som hver er på mellem 32-62 kilometer. I bogen finder du informationer om ruten, tips til planlægning af din tur og forslag til oplevelser undervejs.

Infobogen er inddelt i rutens seks etaper, hvor du finder detaljerede kort over etapens forløb samt forslag til start- og slutpunkter. Du bestemmer selv hvor på ruten du starter, og i hvilken retning du tager de enkelte etaper. Har du ikke mod på at cykle alle 307 kilometer på en tur, er der mulighed for at vende tilbage og begynde en ny etape på et andet tidspunkt.

Ruten er opstået som en del af Interreg 5A projektet ”Blumen bauen Brücken – Blomster bygger broer. Eine grenzüberschreitende Gartenschau”. Flensburg Fjord Route byder på vidunderlige blomsteruniverser og haver på begge sider af grænsen.

Infobogen har 115 sider og detaljekortene er i forholdet 1:21.000.

Guidebogen sendes med PostNord. Afsendelse sker i løbet af tre hverdage. Prisen er inklusiv forsendelse til Danmark.