Cycling guide book: 3rd Stage of the Tour
Cycling guide book: 3rd Stage of the Tour
Cycling guide book: 3rd Stage of the Tour
Oplevelser og Attraktioner

Cykelguidebog til 3. etape af Touren 2022

Følg i hælene på tour-feltet på 3. etape af verdens største cykelløb 2022.

Modsat Tour-feltet har du muligheden for at koble af med store oplevelser undervejs. Du kan blandt andet slentre en tur igennem Danmarks flotteste gågade i Vejle, og cykle i vikingekongernes Jelling, hvor du finder Danmarks dåbsattest. Eller hvad med en pause for at opleve Koldinghus, Jyllands sidste kongeborg? For derefter på ny at sætte dig på cyklen og drømme dig tilbage i den gule førertrøje.

Du vil komme igennem bølgende og afvekslende landskaber, opleve Christiansfeld, en by med en helt særlig arkitektonisk byggestil, og fortsætte ind i Sønderjylland. Se domkirken i Haderslev eller sønderjysk kunst på Brundlund Slot i Aabenraa.

Du kan besøge Graasten Slot og Den Kongelige Køkkenhave, inden turen går mod nationalsymbolet Dybbøl Mølle med de omkringliggende skanser, som var slagmark i 1864. Ned ad bakken mod Sønderborg cykler du over Kong Christian X. bro, som forbinder Als med Jylland. Du har også mulighed for at opleve sønderjysk historie på Sønderborg Slot, inden du suser i mål.

At verdens største cykelløb lægger fra land i Danmark, er aldrig sket tidligere og sker muligvis aldrig igen. Du kan følge lige i hjulsporene på denne historiske sportsbegivenhed og kombinere den med store cykeloplevelser under den perfekte cykelferie i Syddanmark.

Infobogen har 86 sider og detaljekortene er i forholdet 1:42.000.

Guidebogen sendes med PostNord. Afsendelse sker i løbet af tre hverdage.
Med bogen får du Sønderjyllandsmagasinet 2022.

Bogen kan fås på dansk, tysk, engelsk og hollandsk. Angiv den ønskede sprogversion i indkøbskurven.