Benniksgaard Hotel
Benniksgaard Hotel
Benniksgaard Hotel
Benniksgaard Hotel
Overnatning

Benniksgaard Hotel

Midt i den bakkede sønderjyske natur, med udsigt over Flensborg Fjord, og kun 5 km fra Gråsten, ligger det hyggelige Benniksgaard Countryside Hotel.

Ønsker du en overnatning i Sønderjylland, et afslappende weekendophold, et golfophold, wellness eller at afholde et møde eller en konference, så har Benniksgaard Hotel de perfekte rammer.

Benniksgaard var tidligere et almindeligt landbrug med malkekøer, grise, markbrug. I 1979 overtog Mads Friis sammen med sin kone Ingeborg Friis driften af Benniksgaard, som de har drevet som landbrug frem til 1997, hvor forandringerne rigtig tog fart. Benniksgaard Hotel startede ud med kun 11 værelser i den gamle stald i sommeren 2000. Sidenhen har alle bygninger gennemgået en fuldstændig renovering. Der er idag 55 værelser samlet i stuehuset, den gamle stald, ferielejlighederne og Bed & Breakfast. Den gamle vognport og kornmagasinet er blevet til reception og restaurant. Kornkamrene er nu forandret til konference -og mødelokaler og lounge. Hotellet har egen stor gårdbutik med et udvalg af Sønderjyske specialiteter, brugskunst og andet godt.

Prisen er inkl. morgenmad