Camper van site at Marsk Camp
Camper van site at Marsk Camp
Camper van site at Marsk Camp
Camper van site at Marsk Camp
Camper van site at Marsk Camp
Overnatning Camping

Autocamperplads på Marsk Camp

Besøg den nye autocamperplads midt i Tøndermarsken. Nyd at vågne midt i naturen, hvor du skal skue ud over det unikke, flade marsklandskab så langt øjet rækker.

Marsk Camp er en helt ny plads, der er åbnet i sommeren 2021. Her finder du ikke blot 126 autocamperpladser, men også mulighed for et spil minigolf, en lækker restaurant og iscafe.

Marsk Camps beliggenhed indbyder til oplevelser i den smukke Tøndermarsk. Snør vandrestøvlerne eller hop på cyklen og begiv dig ud i naturen. I Tøndermarsken kan du opleve et rigt fugleliv samt et væld af spiselige urter så som brøndkarse, gåsefod og løgkarse. På Rømø, der er beliggende en kort køretur fra Marsk Camp, finder du en af Nordeuropas lækreste sandstrande, der indbyder til hygge på stranden. Har du børn med på ferien må I endelig ikke snyde jer selv for en sælsafari.

Autocamperpladsen er indrettet med forskellige områder, hvor du kan vælge om du vil have udsigt til søen, privat terrasse, eller hvad med begge dele? Alle pladserne har støbt fundament og strømstik.
På pladsen har du adgang til toiletter, bad og vaskemaskine og har du haft autocamperen med på stranden kan du også få vasket saltvandet af.

Fra august 2021 har du mulighed for at nyde udsigten over Tøndermarsken fra oven. Da åbner Marsktårnet nemlig og indbyder til at klatre de 132 trin 25 m. op over marsken. Den fantastisk udsigt fra toppen er alle trinene værd!
Hvis du besøger Marsk Camp efter tårnet er åbent anbefaler vi, at du køber billet på forhånd.