Alsik Hotel & Spa
Alsik Hotel & Spa
Alsik Hotel & Spa
Overnatning Hotel

Alsik Hotel & Spa

VELKOMMEN TIL ALSIK – I HJERTET AF SØNDERBORG

Hotellet, der er kendetegnet af sit smagfulde nordiske design og naturlige materialer, er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront.

Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark. Værelserne byder desuden på kaffe/te faciliteter og svaleskab med inkluderet vand.

På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå f.eks. på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager (særskilt tillæg på entre og evt. behandling skal forudbestilles – se nærmere her). Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i restauranterne Alsik, Syttende samt Freia Bar & Lounge, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch. Vi anbefaler at reservere bord på forhånd (https://alsik.dk/gastronomi/) og ser frem til at byde velkommen!