Aabenraa Citycamping
Aabenraa Citycamping
Aabenraa Citycamping
Aabenraa Citycamping
Aabenraa Citycamping
Aabenraa Citycamping
Overnatning Camping

Aabenraa Citycamping

Aabenraa Citycamping er et hyggeligt overnatningssted, tæt på bycentrum, skov og strand og med en historie der strækker sig tilbage til bronzealderen.

Aabenraa City Camping byder på rolige og hyggelige omgivelser. Campingpladsen byder på både lukkede og åbne pladser med hække rundt om, derudover har nogle af pladserne en fantastisk udsigt udover Aabenraa Fjord eller byen.

Campingpladsens placering giver dig mulighed for hurtigt og nemt at få adgang til byens mange aktiviteter, en hyggelig dag på stranden eller en gåtur i skoven.

Hos os får du by camping i naturskønne omgivelser.

Hovedbygningen er placeret lige ved indgangen af campingpladsen. Her er der to terrasser til fælles hygge, hvor der bl.a. er mulighed for at benytte en stor grill eller blot nyde en is.

Hovedbygningen indeholder reception, lille butik, café, køkken, opholdsrum samt toilet-og badefaciliteter.

I receptionen forsøger vi at skabe informative muligheder om oplevelser i Aabenraa og resten af Sønderjylland. Her finder du bl.a. brocuherer samt en skærm hvor man kommer direkte ind på Destination Sønderjylland. Her er det muligt at surfe lidt rundt samt at chatte med folk fra turistkontoret. Personalet i receptionen står også altid klar til at hjælpe med at finde de aktiviteter og oplevelser der passer lige til jer.

I den lille butik kan man bestille morgenbrød fra bageren eller bestille morgenbuffet. Det er også muligt at købe is, slik, drikkevarer mm.

Fra køkkenet og opholdsrummet er der direkte udgang til terrassen, det er derfor nemt og enkelt at nyde sin tilberedte mad både inde og ude.

Opholdsrummet er stort og er bl.a. indrettet med et TV, hvor de fleste kanaler tilbydes. Er man en stor familie eller flere vogne afsted sammen er rummet ideelt til at samles i.

Vores Café ligger lige ved indkørslen til vores campingplads, her serverer vi lækkert mad for hele familien.

Vi serverer alt lige fra Pizza, burger, sandwich og snacks, og vi har et udvalg af special øl, lækker vin og vand.
Der er mulighed for at nyde maden indendørs i vores cafe, udendørs på vores dejlige terrasse eller du kan også tage det med ned på pladsen i campingvognen, autocamper, hytten eller teltet.