Oplevelser og Attraktioner

Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Vær med til at spise dig igennem Tønder og det største sønderjyske kaffebord af sin slags lørdag den 28. august 2021 fra 11.00-14.00.

ONLINE BILLETSALGET ER NU LUKKET. ENKELTE OVERSKYDENDE BILLETTER SÆLGES I "VORES MARSK"

En ny festival i Sønderjylland har set dagens lys - og det er endda den sødeste af slagsen. Der skal nemlig ikke herske nogen tvivl om, at vi elsker kage i Sønderjylland. Vær med når vi dykker ned i historien om det sønderjyske kaffebord, deltag i konkurrencer, nyd lidt god musik og smag selvfølgelig på en masse lækre kager fra dygtige bagere og konditorer i Sønderjylland.

Du kan også være med til Danmarksmesterskaberne i Brødtorte - hvor et dommerpanel bestående af blandt andet Nipuni Julie fra "Den Store Bagedyst", Borgmester Henrik Frandsen og Emma Larsen fra "Junior Bagedysten 2021" skal kåre Danmarks bedste Brødtorte blandt lokale deltagere.

Du kan købe et klippekort til Sønderjysk Kagefestival i Tønder online - Klippekortet giver dig adgang til den fulde smagsoplevelse af det sønderjyske kaffebord og tager dig igennem både de bløde og de hårde kager. Du kan blandt andet opleve sønderjyske favoritter som Pomle, Brødtorte & Ingenting.

Lidt praktisk information:
Sønderjysk Kagefestival finder sted i Tønder midtby d. 28 august 2021 kl.11.00-14.00. Ved at bestille din billet online sikrer du dig adgang til Kagefestivalen, da de sælges efter først til mølle princip.

Efter dit køb modtager du en voucher, som du skal have med når du skal afhente det fysiske klippekort på Allegade 15, Tønder i "Vores Marsk". Det er vigtigt at du bytter din voucher for dit online køb til et klippekort før du kan gå på kagejagt. Klippekortet kan afhentes fra d. 23. august.
Klippekortet benyttes ved stande der er placeret rundt i Tønder midtby, du vil sammen med dit klippekort få udleveret et kort over selve kageruten.

Se det samlede program her: www.sønderjysk-kagefestival.dk