Hiking on Marskstien
Hiking on Marskstien
Hiking on Marskstien
Pakke Vandrepakker

Vandretur på Marskstien

3 nætter - 15 til 23 km per dag

Med denne vandrepakke får du muligheden for at opleve alle 54 kilometer af Marskstien. Der er overnatning i Tønder, Rudbøl og Højer, hvor du kan lade op efter nogle gode timer i Marsken. 

Dag 1
Ankomst Marskhotellet i Højer. Der er ingen vandring dag 1, så I har mulighed for at opleve Højer. Check in på hotellet fra kl. 14.00.
I vil til aftensmad få serveret en marskplatte med lokale specialiteter på Marskhotellet. Ankommer I til hotellet tidligt, er det eventuelt muligt allerede i dag at vandre sløjfen ud til Emmerlev Klev, så turen i morgen bliver lidt kortere.
Hvis I kommer i bil, kan I parkere bilen ved hotellet mens I er på vandretur.

Dag 2 - 23 km
Efter morgenmaden, får i udleveret en madpakke til dagens etape. Herefter er i klar til den første del af ruten, som går fra Højer til Emmerlev og derfra videre til Rudbøl. Her er jeres anden overnatning på Rudbøl Grænsekro. Der er aftensmad på kroen.

Dag 3 - 16 km
Der er morgenbuffet og i får udleveret madpakke til turen. Dagens rute går fra Rudbøl langs Vidåen og ind til Tønder, hvor i overnatter på det nyrenoverede Hostrups Hotel i hjertet af Tønder. Mellem klokken 15.00 og 16.00 serveres der kaffe og kage på Hostrups Hotel. Der er efterfølgende aftensmad i hotellets restaurant.

Dag 4 - 15 km
Der er morgenbuffet og i får udleveret en madpakke til turens sidste etape. Dagens rute går igennem den smukke landsby Møgeltønder og tilbage til Marskhotellet i Højer. Afrejse.

Der er mulighed for tilkøb af bagagetransport på hele turen direkte hos Marskhotellet. Læs mere på hotellets egen hjemmeside.

Ved ankomst til Marskhotellet, vil der ligge en velkomstpakke per selskab klar med kort over ruten samt en brochure.

Drikkevarer er ikke inkluderet. Har du ønsker om en special diæt, angiv venligst dette i kommentarfeltet.

På denne tur kan du ikke medbringe hund.

Oplever du problemer med at booke, kontakt da Destination Sønderjylland på 81824570 mandag til fredag, eller send os en mail på info@dssj.dk