Universe stay at Nørherredhus
Universe stay at Nørherredhus
Universe stay at Nørherredhus
Universe stay at Nørherredhus
Overnatning Universepakker

Universeophold på Nørherredhus

Med et Universeophold på Nørherredhus Hotel kan I nyde en hyggelig miniferie med familien samtidig med, at I bliver fyldt med viden.

Nørherredhus Hotel & Konferencecenter kan tilbyde 37 dejlige, moderne dobbelt værelser samt 12 familieværelser hvoraf 4 er handicap og allergi venlige (for denne type værelse kontakt Nørherredhus direkte). Alle hotelværelser har fladskærms TV med et bredt udvalg af programmer til både voksne, børn, og den forretningsrejsende.

Vi samarbejder med Universe samt Nordborg og Sønderborg Golfklub og det er således muligt at købe Greenfee til rimelige priser hos os.

På hele hotellet er der adgang til trådløst internet og i vores foyer kan man også benytte vores gæste-pc. Værelserne er indrettet med varme vægfarver samt moderne kunst, malet af Anne Mette Jensen. I vores værelser er der plads til opredning så børnene også får en god oplevelse.

Alle værelser er rummelige og dejlig lyse. 4 af vores familieværelser er beliggende med egen indgang på østsiden af hotellet. Man skal således ud og rundt om bygningen for at komme til reception og restaurant. Der er brusebad og toilet på alle værelser.
Børn 0-3 år kan overnatte gratis i forældres seng uden ekstra opredning. (Ønskes egen seng eller weekendseng er prisen 200 DKK per døgn. Bestilles på 74450111 senest formiddagen før ankomst)

Følgende er inkluderet i prisen:
Overnatning
Morgenbuffet
Billetter til Universe på valgfri dato (udleveres hos Nørherredhus)

Hvis sulten melder sig til aften, har vi i Restaurant Bitten særlige børnemenuer, og så vidt muligt, servicerer vi ved henvendelse også gerne specielle behov såsom vegetar, diabetes eller allergier. Husk bordbestilling.