Universepackage at Drejby Strandcamping: in own caravan
Universepackage at Drejby Strandcamping: in own caravan
Universepackage at Drejby Strandcamping: in own caravan
Overnatning Universepakker

Universeophold på Drejby Strandcamping - egen vogn/telt

Bo på Drejby Strand Camping i egen vogn eller telt og tag på dagsoplevelse i Universe Science Park.

Weekendpakke: Bo på Drejby Strand Camping i egen vogn eller telt og tag på oplevelse i Universe. Pakken gælder for to overnatninger i egen vogn eller telt på en standardplads og indeholder dagsbilletter til Universe samt fri internet og adgang til pool. Tilbuddet er gældende i sæson B, C samt D og skal bookes on-line. Strøm afregnes på pladsen.

Ugepakke kun højsæson: Ligesom med weekendpakken bor I på Drejby Strand Camping. Pakken gælder for syv overnatninger i egen vogn eller telt på en standardplads. Dagsbilletter til Universe, fri internet og adgang til pool er inklusiv. Denne pakke gælder i A sæsonen og skal bookes online. Strøm afregnes på pladsen.

Drejby Strand Camping er campingpladsen med de bedste rammer for familien med børn. Vores campingplads har to legeområder til såvel mindre som større børn.
Legepladsen til de mindste ligger centralt på pladsen. Det er muligt at booke plads til telt eller campingvogn lige ved siden af legepladsen. Her er også et indendørs legeland med leg og aktiviteter for mindre og lidt større børn.
Leg og aktiviteter for de større børn foregår ved sportspladsen. Her er der mulighed for fodbold og basket i multibold arenaen.

Campingpladsen har også det Kreative Værksted, hvor børnene kan udfolde deres kreative evner med mange forskellige aktiviteter. Der er begrænsninger i aktiviteter på grund af covid-19 restriktioner.

Fra campingpladsen er der direkte adgang til en dejlig stor og børnevenlig strand. Der er også gode muligheder for at fiske direkte fra stranden. Du kan også sætte fiskejollen fra slæbestedet. Campingpladsen er beliggende på Als, hvor der er flere gode fiskemuligheder.
På den anden side af campingpladsen har du hurtig adgang til egnens bedste surferspot. Lillehavet er et godt farvand til både kite- og vindsurfing for såvel nybegynderen som for den meget erfarne surfer.