SUP Yoga for begyndere
SUP Yoga for begyndere
SUP Yoga for begyndere
Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

SUP Yoga for begyndere

I SUP yoga er boardet din yogamåtte på vand. SUP yoga aktiverer alle muskler i din krop og udfordrer din balance og koncentration. I SUP yoga for begyndere er der primært fokus på siddende og liggende stillinger.

Ønsker du at blive udfordret yderligere på din balance, bliver du også guidet op i stående stillinger. Kurset undervises af en uddannet SUP yoga instruktør.

SUP yoga kan godt udføres uden at falde i vandet. Det er ikke en forudsætning at have erfaring med hverken yoga eller SUP, der vil være en kort introduktion til yoga på SUP i starten af timen. Kurset foregår på lavt vand, men det er et krav, at du skal kunne svømme.
Praktisk info:
Varighed: ca. 90. min. inkl. kort intro til SUP yoga, forankring, meditation, yoga og afspænding på vandet. Vi sørger for udstyr (board, leash, paddle, anker, redningsvest)
Pris: 250 kr.
Tilkøb af våddragt: 50 kr.
Minimumsalder: 16 år
Sted: Sønderborg Lystbådehavn

Kurset afholdes på dansk eller engelsk, afhængig af deltagernes nationalitet.
Der er adgang til omklædningsrum og toilet, hvor du kan skifte til badetøj/våddragt. Parkering ca. 50 meter fra lokationen. Sørg for at være omklædt til kursets start.
Du skal udfylde en ansvarsfraskrivelse inden kursusstart. Læs mere her.

Det skal du medbringe:
Du medbringer til dit eget behov badetøj/sportsundertøj, evt. leggings og top (som tørrer hurtigt) og kasket. Husk evt. håndklæde og skiftetøj, vandflaske, snacks og solcreme.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er vejrmæssige udfordringer af sikkerhedsmæssige årsager. Ved evt. aflysning refunderes betalingen, eller kurset overflyttes til en anden ønsket dag. Kurset gennemføres ved minimum 2 deltagere.