SUP og SUP yoga event
SUP og SUP yoga event
SUP og SUP yoga event
SUP og SUP yoga event
SUP og SUP yoga event
Oplevelser og Attraktioner For naturelskere

SUP og SUP yoga event

Her får du den unikke mulighed for at prøve to af sommerens mest hotte vandsportsoplevelser.
Dette kursus er tilrettelagt som en ”smagsprøve” af både SUP og SUP Yoga med fokus på at introducere dig til begge aktiviteter.

Eventet er både til dig, der gerne vil prøve SUP yoga, men som gerne vil introduceres til SUP først, og til dig som bare gerne vil prøve begge dele.

Der vil være kortere tid afsat til begge aktiviteter i forhold til, hvis du tager SUP begynderkurset og SUP yogakurset hver for sig. Men du vil stadig få en sjov og anderledes oplevelse, hvor du får mulighed for at prøve begge dele af.

Kurset er tilrettelagt sådan, at der vil være tid mellem de to aktiviteter til at klæde om til tørt tøj inden yoga, hvis du finder det nødvendigt (vi anbefaler at have tørt skiftetøj med til SUP yoga, så du ikke kommer til at fryse).

Praktisk info:
Varighed: 2,5 time
Pris: 450 kr. (board, leash, paddle, anker, redningsvest)
Tilkøb af våddragt: 50 kr.
Minimumsalder: 16 år
Sted: Sønderborg Lystbådehavn

Det skal du medbringe:
• Håndklæde og badetøj
• Kunne svømme og være tryg ved at være i vandet
• Drikkevarer/snacks
• Solcreme

SUP kursusdelen afholdes på dansk, tysk eller engelsk, og yogakursusdelen på dansk eller engelsk, afhængig af deltagernes nationalitet.
Der er adgang til omklædningsrum og toilet, hvor du kan skifte til badetøj/våddragt. Husk solcreme. Parkering ca. 50 meter fra lokationen.
Du skal udfylde en ansvarsfraskrivelse inden kursusstart. Læs mere her.

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der er vejrmæssige udfordringer af sikkerhedsmæssige årsager. Ved evt. aflysning refunderes betalingen, eller kurset overflyttes til en anden ønsket dag. Kurset gennemføres ved minimum 4 deltagere.

Vi tilrettelægger også spændende events til polterabend, fødselsdag, teambuilding for virksomheder, gruppeforløb eller individuelle forløb mm. Send din forespørgsel til os på mail: info@natureaddicts.dk eller ring 71780372 / 60882399.