Black Sun stay at Schackenborg Slotskro
Black Sun stay at Schackenborg Slotskro
Black Sun stay at Schackenborg Slotskro
Pakke

Sort Sol ophold på Schackenborg Slotskro

1 nat - Sort Sol ophold på Schackenborg Slotskro.

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder.
På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle lygter lyser om natten, ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo.
På kroen værner vi om historien, og vi glæder os til at tage dig med på en gastronomisk rejse, der tager afsæt i en moderne udgave af den sønderjyske madfortælling med afsæt i gode, lokale råvarer.
 
Tjek ind kan ske fra kl. 14.00 til kl. 21.00 og på afrejsedagen forlades værelset senest kl. 10.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 17, evt. pga. den guidede tur til Sort Sol, bedes du kontakte Slotskroen senest kl. 16.00 på ankomstdagen. Værelserne er fortrinsvis placeret i byhusene ved kroen. Nogle værelser er på 1.sal med adgang via trappe, andre i gadeplan. Dobbeltværelserne har enten et badekar eller brusekabine. Har du specielle ønsker bedes du kontakte Slotskroen senest 3 dage før ankomst.
 
Udover slotskroens udsøgte restaurant, som har åben fra mandag aften til lørdag, er der også mulighed for at besøge cafeen i Herskabsstalden ved Schackenborg Slot i højsæsonen. Da begge er flittigt besøgte anbefales det at der reserveres bord i god tid. Yderligere information om menuer kan ses på www.schackenborg.dk , hvor der også kan reserveres bord til frokost. Bordreservation til aftenservering, kan ske på reception@schackenborg.dk eller +45 79306900, gerne med et ønsket tidspunkt for spisning.
Bemærk venligst at vi desværre ikke kan garantere bord i restauranten til vores overnattende gæster.

Inkluderet i opholdet er en tur med kørsel i egen bil efter en guide eller med bus fra Sort Safari på ankomstdagen. Oplev stærene opføre den fantastiske "ballet" på aftenhimlen et sted i marsken. Sort Safari® finder stærene til dig og tager dig med helt tæt på.
Sort Sol opstår, når stære i tusindvis samles over tagrørszonerne for at gå til ro vel vidende, at det kan blive en kamp på liv og død, når sultne rovfugle går til angreb. Stæreovernatningen i marsken – Sort Sol – er en unik og magisk naturoplevelse, som skal opleves mindst én gang i livet!
På turen kommer du tæt på naturen i marsken og hører om stærenes liv og fænomenet Sort Sol.

Turen varer ca. 3 timer, inkl. guidning og kørsel i egen bil eller bus.
Husk pas, da stærene ofte vælger at overnatte syd for grænsen.
Vi anbefaler praktisk påklædning (evt. vind- og vandtæt overtøj) samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler).
Gåtur 1-2 km må påregnes. Medbring gerne kikkert og siddeunderlag/hynde.

Ved booking vil du modtage nærmere information om turen og mødested pr. mail.