Experience Black Sun and stay at Marskhotellet
Experience Black Sun and stay at Marskhotellet
Experience Black Sun and stay at Marskhotellet
Experience Black Sun and stay at Marskhotellet
Overnatning Specialtilbud

Sort Sol ophold fra Marskhotellet

1 nat: Oplev en af naturens smukkeste oplevelser, når stærene i efteråret danser på himlen over Tøndermarsken. Denne tur tager udgangspunkt i den hyggelige by Højer.

Opholdet på Marskhotellet indeholder udover overnatning i studiolejlighed, også delvis forplejning. Inden turen byder Marskhotellet på hjemmelavet suppe, og efter en fantastisk oplevelse ude i marsken, vender I tilbage til hotellet og aftensmaden. I år bliver der serveret en Tapas anretning, med lokale specialiter, f.eks. fra Højer Pølser.

Udover suppe og aftensmad vil I også få en halv flaske kvalitets hvidvin på værelset, samt chokolade fra en lokal chocolatier.

Turen ude i Marsken foregår i samarbejde med nogle af de dygtigste guider i området, der er en af markedets bedste indenfor sort sol ture. Vi kan ikke give nogen garanti for at I ser Sort Sol, men i løbet af de sidste 4 år, hvor vi har lavet Sort Sol arrangementer, har vi haft en succesrate på 100%, når det gælder om at se stærene danse på himlen. Turen ud i marsken foregår i bus, og du bliver hentet på Torvet udenfor hotellet. Tidspunktet for turen bliver du informeret om af Marskhotellet, men jo tidligere på året man skal afsted, jo senere er afgangstidspunktet for den guidede tur.

Studiolejlighederne på hotellet råder over over et lille te køkken samt køleskab.
Der er ikke inkluderet morgenmad i dette ophold, men der er mulighed for at tilkøbe dette direkte ved Marskhotellet. Ring gerne til dem 2 dage inden ankomst.