Ausflug mit dem Boot zur Store Okseø
Ausflug mit dem Boot zur Store Okseø
Oplevelser og Attraktioner

Sejlads Store Okseø t/r

På Store Okseø finder du en mangeartet og afvekslende natur og kan nyde en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord, en helt særlig friluftsoplevelse med mulighed for at overnatte i shelter eller telt ved bookning.

Sejlads foregår fra Sønderhav overfor Annies Kiosk, og det tager ca. fem minutter at sejle over. Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Store Okseø er otte ha og med en ca. én km lang trampesti øen rundt, er den oplagt som dagstur. Flere familier har igennem årene været bosat på øen, men i dag er alle huse og bygninger fjernet, og naturen har fået plads. Store Okseø administreres af Naturstyrelsen, og turen er ikke handicapvenlig.Sejlplan Sønderhav - Store Okseø

Sejlplanen gælder i perioden den 27. juni til den 15. august.

Sønderhav afgang: 10.00 - 11.00 - 12.00 - 13.00 - 14.00 - 15.00

Store Okseø afgang: 10.30 - 11.30 - 12.30 - 13.30 - 14.30 - 15.30 - 16.00Alle bookinger foregår online, og du skal bestille turen retur til Sønderhav i samme booking. Bemærk at der kun er 8 billetter tilgængelig til hver tur, kan du ikke få billetter frem til en bestemt afgang er det fordi der er udsolgt på afgangen. Billetpris 40 kr. pr. person tur/retur. Prisen gælder alle uanset alder.Båden sejler fra Sønderhav, overfor Annies Kiosk, Fjordvejen 67, 6340 Kruså.

Medbring selv alle fornødenheder, såsom drikkevand og forplejning.

Der er ingen affaldsspande på Store Okseø. Værn om naturen og tag dit affald med retur.

På øen er der et muldtoilet til fri afbenyttelse. Vi opfordrer til, at du ikke efterlader spor fra dit ophold på øen og dermed heller ikke toiletpapir. Der er mulighed for at benytte de offentlige toiletter ved Sønderhav før og efter turen.

Hunde og andre kæledyr er ikke tilladt ombord på båden.

Vi gør særligt opmærksom på, at turen ikke er egnet for gangbesværede, og ikke er handicapvenlig. Det gælder særligt forholdene for på- og afstigning ved båden, og de små trampestier på øen.Corona forholdsregler: Der er ikke krav om mundbind på båden, da I som passagerer sidder udenfor.

Vi forebygger coronasmitte ved bl.a. at afspritte kontaktflader på båden og henstiller til, at I som passagerer følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.Sejladsen forestås af Palle Heinrich og båden har plads til 8 personer, foruden bådfører. Båden lever op til alle Søfartsstyrelsens sikkerhedskrav for denne bådtype og der er sikkerhedsudstyr til alle om bord.Det er muligt at overnatte i shelter eller telt på Store Okseø. Overnatning skal bookes igennem Naturstyrelsen.

https://www.booking.naturstyrelsen.dk/Home/Liste

Ønsker I at overnatte 2 nætter i shelter, kontakt da Destination Sønderjylland på info@dssj.dk eller 81824570 for hjælp til booking af færgen.