Sandskær Strandcamping
Sandskær Strandcamping
Sandskær Strandcamping
Sandskær Strandcamping
Sandskær Strandcamping
Overnatning Camping

Sandskær Strandcamping

Sandskaer Strandcamping ligger lige ud til Lillebælt, midt i den skønneste natur på Løjtlands nordlige kyst tæt på Aabenraa. Vi er en fuldt moderne 3-stjernet familiecampingplads med en lang række aktiviteter og fokus på at skabe rammerne for en afslappet ferie.

Beliggenheden er super og udbuddet stort og varieret, så her får du sand mellem tæerne og hovedet fyldt med oplevelser. Hvis I skulle få tid til en tur uden for pladsen, er der rigtig mange tilbud i det sønderjyske. Der er ikke langt til Møgeltønder, Vadehavet, Als med Universe, Flensborg og ikke mindst grænsehandel med bl.a. Fleggaard.
På Sandskaer Strandcamping ønsker vi, at I skal få et rigtigt hyggeligt ophold, og gør derfor alt for at holde vores faciliteter i top. Bemærk – vi har trådløst internet på hele pladsen, som kan tilkøbes mod et mindre gebyr.
Vi kan især fremhæve vores fine bådslip med direkte adgang fra pladsen, hvor der enten er mulighed for at ligge for svej eller leje plads ved bådebroen.
Er man til kystfiskeri, kan vi anbefale sandrevlen i umiddelbar nærhed af pladsen, og for dem, der har en båd med, er Gennerbugt en oplagt mulighed, grundet den gode vanddybde.
Er du til dykning eller windsurfing har du også alle muligheder i bugten ud fra pladsen.
Vi kan desuden anbefale en tur i kajak. Hvis du ikke har din egen med – har vi sit-on kajakker til udlejning. Som noget nyt i år er det muligt at leje en mindre jolle.

El afregnes på pladsen.