Oyster break at Schackenborg Slotskro
Oyster break at Schackenborg Slotskro
Oyster break at Schackenborg Slotskro
Pakke

Østersophold på Schackenborg Slotskro

1 nat - Østerssafari og overnatning på Schackenborg Slotskro.

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder. På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle gadelygter lyser om natten, ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo.

Schackenborg Slotskro råder over 20 nyrenoverede værelser i forskellige kategorier, herunder 18 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser. Alle værelser er beliggende enten på 1.sal eller i et af de 3 nabohuse. Se hvilke værelser der er tilgængelige i forbindelse med booking.
På kroen værner vi om historien, og vi glæder os til at tage dig med på en gastronomisk rejse, der tager afsæt i en moderne udgave af den sønderjyske madfortælling med afsæt i gode, lokale råvarer.
Schackenborg Slotskro er et ideelt udgangspunkt for oplevelser i Vadehavet f.eks. østersplukning kombineret med en 3- eller 5-retters menu om aftenen på slotskroen. Ønsker I at spise på Slotskroen, kan der bestilles bord på www.schackenborg.dk

Efter en god nats søvn på Schackenborg Slotskro og en lækker morgenmad er det tid til en morgenfrisk østers og muslingesafari i Vadehavet med Sort Safari.
300 meter fra kysten samler i masser af østers samt forskellige muslingearter og du kan glæde dig til en smagsprøve fra havets bund krydret med gode fortællinger om Østers betydning gennem historien.

Turen har fokus på indsamling af verdens frækkeste råvare - østers – og Vadehavets mange lækre muslingearter: fx sandmuslinger, knivmuslinger, blåmuslinger og hjertemuslinger. Det er ikke sikkert, at vi kan indsamle alle arter hver gang, men alle kan være sikre på en eksklusiv samling af friske østers, direkte fra naturens eget spisekammer. Østersbankerne, som vi besøger, ligger i det reneste område i Vadehavet, dog er fortæring af østers og muslinger altid på eget ansvar.

Turen varer ca. 2½ time. Husk varmt, praktisk vind- og vandtæt tøj, alm., langskaftede gummistøvler, spand og vandtætte handsker. Der kan opstå specielle vejrforhold i Vadehavet, som forhindrer os i at komme ud på de egentlige østersbanker, i disse tilfælde samler vi østers på vadefladen.

Efter østers og muslingeturen kan i rejse hjem med en spand fuld af lækkerier og gode oplevelser.