The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
The Wadden Sea Bus
Oplevelser og Attraktioner Regnvejrsaktiviteter

Nationalpark Bussen

BOOKING SENEST TO DAGE FØR AFGANG

Tag på rundtur i Nationalpark Vadehavet hver onsdag og torsdag fra juli til og med oktober. Køreplanen er forskellig de to dage, så husk at være opmærksom på det, når du booker din tur. Guiden fra Sort Safari fortæller dig om seværdigheder undervejs.

Hver onsdag: Nationalpark Bussen Vadehavet afg. Tønder:
Oplev verdens frodigste tidevandsområde med ørne, sæler og gigantiske fugleflokke, som næsten altid er i kamp på liv og død med rovfugle. Gå med på en lille tur ud på havets bund og oplev tidevandet, hvor vandstanden svinger 2 meter på kun 6 timer. På køreturen gennem den flade og frodige marsk ser og hører vi om sluser, diger og koge, der er store, inddigede områder samt områdets karakteristiske huse og gårde. I Højer besøger vi Højer Pølser, som er præmieret og landskendt for god kvalitet. På Rømø besøger vi Nationalmuseets Kommandørgård, som er et intakt hvalfangerhjem fra 1700-tallet, og turen går også til Lakolk strand, en af Europas bredeste sandstrande.
Varighed: 5 – 6 timer

Hver torsdag: Nationalpark Bussen Vadehavet afg. Rømø:
Oplev verdens frodigste tidevandsområde med masser af sæler og gigantiske fugleflokke, som næsten altid er i kamp på liv og død med rovfugle. Gå med en lille tur ud på havets bund og oplev tidevandet, hvor vandstanden svinger 2 meter på kun 6 timer. På køreturen gennem den flade og frodige marsk ser og hører vi om sluser, diger og koge, der er store inddigede områder samt områdets karakteristiske gårde og huse. Vi besøger Højer Mølle- og marskmuseum med den statelige hollændervindmølle fra 1857 og Højer Pølser, som er præmieret og landskendt for god kvalitet samt den idylliske landsby Møgeltønder med Schackenborg slot og guldhornstenene.
Varighed 5 - 6 timer.

OBS: Vær opmærksom på at mødestedet fremgår af voucheren og IKKE bekræftelsesmailen. For at blive oplyst om det korrekte mødested, er det derfor vigtigt, at du husker at downloade og printe din voucher. Mødestedet er IKKE Slotsgade i Møgeltønder.