MOJN Tent - Lærkelunden Camping
MOJN Tent - Lærkelunden Camping
MOJN Tent - Lærkelunden Camping
Overnatning Camping

MOJN telt - Lærkelunden Camping

Pak tasken og tag på en hyggelig overnatning i MOJN telt ved Lærkelunden Camping.

Lærkelunden Camping er en mellemstor campingplads der ligger helt ned til stranden ved Vemmingbund. Fra pladsen har du adgang til stranden, der indbyder til afslapning ved det rolige og klare vand. På pladsen finder du også en indendørs pool. Der er fine servicebygninger hvor du frit kan benytte køkken, sanitet og det finde udekøkken. Der er også en butik med et godt udvalg. Er du på cykel, så finder du en værktøjskasse i receptionen, da Lærkelunden Camping er BIKEFRIEND.

I nærheden:
2 km til restaurant
2 km. til supermarked
3 km til gråsten by

MOJN teltet er fuldt udstyret med service og sovepladser, som står klar til dig ved ankomst.
Teltets baldakin, gør at man kan sidde tørt foran teltet og holde regnen ude af indgangen. Teltet er 5 m i diameter og 3,30 m højt i midten. Der er en god ståhøjde i teltet og en solid bund.

Teltet er indrettet med 2 feltsenge med tilhørende dyne, pude og tæppe, så du kan få en god nats søvn. Derudover er der et spisebord, 2 stole, 2 skamler, en lampe og en elkoger som kan bruges inde i teltet eller ude foran. Teltet er også udstyret med en kasse der indeholder service, bestik, glas, opvaskebalje, viskestykke mm. så der kan laves mad i campingpladsens køkken. Der er ingen køleskab eller køleboks i teltet.

Det er tilladt at have hund med i teltet, mod betaling.

Teltspecifikationer:
Model: Giant Fir
Producent: De Waard
Materiale: Bommuldsdug fra TenCate, stål.