Ride the third stage of the Tour 2022 – Start in Sønderborg
Ride the third stage of the Tour 2022 – Start in Sønderborg
Ride the third stage of the Tour 2022 – Start in Sønderborg
Pakke

Kør tredje etape af Touren 2022 - START SØNDERBORG

4 nætter - Prøv kræfter med den Sønderjyske del af 3. etape af Touren'22.

Ruten byder på bjergspurter, sprints og nedkørsler over 5 dage, hvor I cykler op gennem Sønderjylland i sporerne på Tour rytterne.
I programmet kan I læse mere om overnatningsstederne og de højdepunkter som I vil cykle forbi undervejs. Ved ankomst på første overnatningssted vil I få udleveret en velkomstpakke der bl.a. indeholder cykelguidebogen til tredje etape af Touren 2022. Her finder I en detaljeret beskrivelse af den officielle tour etape samt en alternativ rute. Den alternative rute indeholder strækninger af tour ruten, men tager jer også forbi Sønderjyske perler. 
Der er sørget for at jeres bagage bliver transporteret fra overnatningssted til overnatningssted, så I skal bare sadle op på jeres cykler og nyde turen. 

Program:
Dag 1 
På førstedagen er der ikke planlagt en cykeltur. Hvis I kommer til Sønderborg tidligt på dagen kan I besøge byen som har en hyggelig gågade og havnefront samt mange restauranter. I kan også besøge Sønderborg Slot eller Dybbøl Mølle og få historien helt under huden. Om aftenen sover I hos Danhostel Sønderborg City i et standard- eller luksusværelse. Danhostel Sønderborg City er beliggende i grønne omgivelser tæt på centrum. 

Dag 2 
Dagen starter med morgenmad, hvorefter I cykler mod Aabenraa. Dagens tur tager jer bl.a. forbi Dybbøl Mølle og Gråsten Slot, som er et pit stop værd. Til aften overnatter I på Hotel Fjordlyst i Aabenraa på et af deres værelser som ligger i naturskønne omgivelser med en fantastisk udsigt ud over Aabenraa fjord eller by. Hotellet ligger 1,5 km fra en lækker badestrand hvor I kan køle af efter en dag i sadlen. 

Dag 3
Der er morgenmad på hotellet hvorefter turen fortsætter mod Pinnebergheim ved Hejsager Stand. Undervejs cykler I gennem det smukke landskab ved Løjt land og passerer Côte de Genner Strand, som er en af bjergspurterne i Touren 2022. 
Om aftenen overnatter I på Pinnebergheim der har havudsigt og adgang til en af de bedste sandstrande i området. Der er en dejlig have og mulighed for at spise i deres cafe, hvor de laver mad af lokale råvarer og med hjertet. I skal overnatte i dobbeltværelser med eget bad og toilet, eller i en lejlighed. 

Dag 4
Der er morgenmad på Pinnebergheim inden I igen triller ud på Tour ruten. Denne dag kommer I igennem Haderslev by og Christiansfeld hvor I kan holde pause og nyde de historiske rammer. Dagen byder også på en bjergspurt ved Côte de Hejlsminde Strand. 
I overnatter på Danhostel Kolding, som er placeret tæt på byen med grønne omgivelser og udsigt til både Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden. Byen byder på masser af kunst og design med udstillinger på Koldinghus, museet Trapholt og Designskolen Kolding. Samtidig er der også en god legepark til børnene med gratis adgang for hele familien. I overnatter i en af de store lyse komfortværelser på Danhostel Kolding.

Dag 5
Morgenmad på Danhostel Kolding inden hjemrejse. 

OBS: Der er ikke cykelleje inkluderet i pakken. I skal selv have egne cykler med.Pakken indeholder:
4x Overnatning
4x Morgenmad
1x Guidebog til tredje etape af Touren 
4x bagagetransport mellem overnatningsstederne