Fahre die dritte Etappe der Tour 2022 – MIT START IN KOLDING
Fahre die dritte Etappe der Tour 2022 – MIT START IN KOLDING
Fahre die dritte Etappe der Tour 2022 – MIT START IN KOLDING
Pakke

Kør tredje etape af Touren 2022 - START KOLDING

4 nætter - På cykel ned gennem Sønderjylland i sporerne på Tour rytterne.

Denne pakkerejse giver jer muligheden for at prøve kræfter med den Sønderjyske del af tredje etape af Touren 2022. Ruten byder på bjergspurter, sprints og nedkørsler over 5 dage, hvor I cykler ned gennem Sønderjylland i sporerne på Tour rytterne.


I programmet kan I læse mere om overnatningsstederne og de højdepunkter som I vil cykle forbi undervejs. Ved ankomst på første overnatningssted vil I få udleveret en velkomstpakke der bl.a. indeholder cykelguidebogen til tredje etape af Touren 2022. Her finder I en detaljeret beskrivelse af den officielle tour etape samt en alternativ rute. Den alternative rute indeholder strækninger af tour ruten, men tager jer også forbi Sønderjyske perler. Der er sørget for at jeres bagage bliver transporteret fra overnatningssted til overnatningssted, så I skal bare sadle op på jeres cykler og nyde turen. 


Program:
Dag 1
Ankomst til Danhostel Kolding, som er placeret tæt på byen med grønne omgivelser og udsigt til både Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden. Der er ikke planlagt en cykeltur på denne første dag, så I har mulighed for at opleve Kolding. Byen byder på masser af kunst og design med udstillinger på Koldinghus, museet Trapholt og Designskolen Kolding. I kan også besøge Geografisk Have hvor man har samlet planter fra hele verdenen og placeret dem efter, hvor de kommer fra. Samtidig er der også en god legepark til børnene med gratis adgang for hele familien. I overnatter i en af de store lyse komfortværelser på Danhostel Kolding.

Dag 2
Efter I har spist morgenmad på Danhostel Kolding skal I op på jernhesten og afsted på tour ruten, som i dag byder på Côte de Hejlsminde Strand og en spurt i Christiansfeld. Efter strabadserne kan I nyde resten af turen mod Hejsager Strand hvor i overnatter på Pinnebergheim. Her har I havudsigt og adgang til en af de bedste sandstrande i området. Der er en dejlig have og mulighed for at spise i deres cafe, hvor de laver mad af lokale råvarer og med hjertet. I skal overnatte i dobbeltværelser med eget bad og toilet, eller i en lejlighed. 

Dag 3
I spiser morgenmad på Pinnebergheim, hvorefter I cykler videre langs Tour ruten. Dagens tur byder på Côte de Genner Strand og en smuk natur ud over Løjt Land. Til aften overnatter I på Hotel Fjordlyst i Aabenraa på et af deres værelser som ligger i naturskønne omgivelser med en fantastisk udsigt ud over Aabenraa fjord eller by. Hotellet ligger 1,5 km fra en lækker badestand hvor I kan køle af efter en dag i sadlen. 

Dag 4
Der er morgenmad på Hotel Fjordlyst inden I begiver jer ud på sidste del af Tour ruten. I dag kommer I forbi Gråsten Slot og skal prøve kræfter med nedkørslen på brosten ved Dybbøl Banke, inden I rammer Sønderborg by. Her cykler I langs vandet rundt om byen, inden opløbsstrækningen hvor I rammer målstregen for tredje etape af Touren 2022. 
Om aftenen overnatter i hos Danhostel Sønderborg City i et standard- eller luksusværelse. Danhostel Sønderborg City er beliggende i grønne omgivelser, hvor der er mulighed for fantastiske oplevelser inden for en kort afstand. Hvad enten man er til natur, historie, kulturelle oplevelser eller en dejlig shoppetur. Sønderborg har et driftigt handelsliv, en hyggelig gågade og en livlig havnefront, som er værd at besøge. 

Dag 5
Morgenmad og hjemrejse Pakken indeholder:
4x Overnatning
4x Morgenmad
1x Guidebog til tredje etape af Touren 2022
3x Bagagetransport