Tekst kommer
Tekst kommer
Tekst kommer
Oplevelser og Attraktioner En bid af sønderjylland

Koncert i Laden på Klægager og et let aftensmåltid

Lørdag den 30. september kl. 17 til 18 får vi besøg af Vokalgruppen Harperne, der med deres alsidige repertoire fra klassisk til rytmisk musik og med et touch af jazz, swing, pop, evergreens og rockballader, gør det umuligt at side stille på stolen.

Vi vil blive præsenteret for nogle avancerede arrangementer med musikalske finesser, som korets dirigent og pianist Allan Dahl Hansen i de fleste korsatser selv står bag.

Vi runder aftenen af med lidt aftensmad klokken 18:00, så du kan gå hjem med både mave og hjerte fyldt af gode oplevelser.
Prisen for alt dette er kun 200, -kr. pr. person ekskl. drikkevarer

Billetsalget lukker den 25. september klokken 12.00.

Fakta Vokalgruppen Harperne
Harperne er ca. 20 kvinder der, trods amatørstatus, synger på et højt og ambitiøst niveau krydret med en god portion humor. Repertoiret er alsidigt. Der synges både a cappella og med klaverakkompagnement, og tonerne kommer fra viser, jazz, swing, klassisk og pop.
Harpernes dygtige dirigent, Allan Dahl Hansen, er uddannet pianist og arrangør fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han har været kapelmester på Den Jyske Opera, arbejdet som repetitør på teatrene i Aarhus, Odense og Aalborg og hos Musical Silkeborg.