Christmas Stay in Aabenraa
Hotel Europa
Christmas Stay in Aabenraa
Christmas Stay in Aabenraa
Pakke

Juleophold i Aabenraa

1 nat – Hotel Europa og Krusmølle

Hotel Europa glæder sig til at byde velkommen inden for til julehygge, i hjertet af Aabenraa. Her kan du tage en pause fra juleræset og komme i julestemning. Det er muligt at tjekke ind på hotellet fra klokken 14.00 og det er det op til dig og dine kære hvordan tidens skal bruges. Som gæst på Hotel Europa er der fri ente til Jul på Krusmølle, som du kan besøge på ankomst- eller afrejsedagen. 

Jul på Krusmølle er en fast del af mange sønderjyders juletraditioner og de valfarter dertil for at komme i julestemning. Jul på Krusmølle har i knap 40 år inspireret gæster fra nær og fjern til en eventyrlig jul. Cafeen byder på julelækkerier og butikken er fyldt juleudsmykning som med garanti vil få dig i julestemning – måske du finder noget som skal pynte hjemme hos dig selv resten af julen?
Jul på Krusmølle er åbent fra den 14. oktober til den 23. december hver dag fra klokken 10.00 – 18.00. Børn under 12 år kommer gratis med på Krusmølle. Vis din reservationsbekræftelse fra Hotel Europa for fri entre.
I Aabenraa by er der også mulighed for at finde julestemningen. Ud over at byens butikker byder på julegaveinspiration, julehygge og julegodter, kan man igen i år opleve Julehjertebyen. 

Julehjertebyen bygges op ved den gamle banegård i Aabenraa og her kan man opleve julen som i 1850. Rundt omkring i de små huse bages der småkager, æbleskiver vafler og koges suppe, som alt sammen kan smages gratis, med det formål at sprede varme i hjertet hos de besøgende. Det hele drives af frivillige der samler ind til et godt formål. Man kan besøge julehjertebyen fra den 25. november til 23 december, på hverdage mellem 14.00-17.00 og i weekender fra 11.00 til 16.00.

Du kan læse mere om juleaktiviteter i Sønderjylland på vores hjemmeside https://www.visitsonderjylland.dk/turist/oplevelser/jul/juleaktiviteter

Juleopholdet i Aabenraa inkluderer én overnatning på Hotel Europa inkl. morgenmadsbuffet og 3-retters julemenu på restaurant no.10 + entre til Jul på Krusmølle. Ved ankomst til hotellet er der en velkomstpakke med bykort og en lille sønderjysk juleoverraskelse fra Destination Sønderjylland.