Hotel Røde-Kro
Hotel Røde-Kro
Hotel Røde-Kro
Hotel Røde-Kro
Hotel Røde-Kro
Hotel Røde-Kro
Overnatning Hotel

Hotel Røde-Kro

Overnatning i hyggelige rammer med en afslappet atmosfære og nærværende personale. I restauranten er der mulighed for at at nyde vores små lækre retter i rolige omgivelser med masser af service og dejlige vine.

Vi er et familiedrevet hotel, der sætter pris på de bløde værdier og den gode stemning. Vi sætter en ære i den professionelle tilgang til det, vi laver og vi sætter hyggen i højsædet, så vores gæster føler sig hjemme.

I receptionen bliver du budt velkommen af smilende og kompetent personale, der hjælper dig på vej.
Indkvartering foregår i et af vores 26 værelser, hvor der er mulighed for blot en overnatning med morgenmad eller man kan vælge en af vores opholdspakker, som inkluderer en lækker menu sammensat af vores dygtige kokke. I køkkenet lægger vi vægt på de friske råvarer og den gode smag.

I restauranten, hvor der venter et veldækket bord, tilbyder vi et Social Dining koncept med mulighed for sharefood og et stort udvalg af små retter afstemt efter sæsonen. Vi tilbyder også muligheden for en gastronomisk rundtur, hvis du vælger vores store menu med de liflige vine afstemt til menuen.

I Forrådskammeret er der mulighed for at nyde en friskbrygget kop kaffe og læse avisen.

Senest indtjekning kl. 18:00 eller efter aftale – senest online booking kl. 14:00 på dagen
Morgenmad er inkluderet i prisen.