Gärten zum Entschleunigen und zum Vergnügen
Gärten zum Entschleunigen und zum Vergnügen
Gärten zum Entschleunigen und zum Vergnügen
Gärten zum Entschleunigen und zum Vergnügen
Oplevelser og Attraktioner

Haver til fordybelse og fornøjelse – Den Romantiske Have Sanderumgaard og Claus Dalbys haveunivers

Foredragsaften med tre passionerede havedyrkere om tilblivelsen af deres fantastiske haver. Prisen er inkl. et glas mousserende vin eller most og lidt godt til ganen i pausen.

Slotte og herregårde har gennem tiderne anlagt haver med inspiration fra udlandet og været trendsættende for både offentlige parker og private villahaver. En af Danmarks første romantiske landskabshaver kan opleves ved den fynske herregård Sanderumgaard.
Godsejerne Erik og Susanne Vind fortæller historien om tilblivelsen af Sanderumgaards romantiske have sidst i 1700-tallet, og om deres omfattende arbejde med genskabelsen af haven i nyeste tid.

Den passionerede havemand og forfatter Claus Dalby står bag en lang række havebøger, som inspirerer mange danske haveejere. Hør Claus Dalby fortælle om de inspirationskilder, han selv har fundet på rejser i udlandet, og om hvordan han dyrker aspekter af den romantiske stil i sin egen have.

Kom i god tid og se udstillingen Grænseløs Påvirkning.

OBS Der er begrænsede antal pladser. Billetten skal købes i forsalg, da der ikke er salg i døren. Da der er stor interesse for at høre foredragsholderne, har vi fået mulighed for at lave et ekstra arrangement om eftermiddagen med samme indhold. Antal pladser til begge foredrag er begrænset til 45 gæster, og vi følger alle corona-anbefalingerne.

20% rabat til medlemmer af MSJ Museumsklubben, Haderslev Arkiv- og Museumsforeningen og Sønderjyllands Amatørarkæologer. Medlemskort skal fremvises ved billetter købt med rabat.
Arrangeret af Museum Sønderjylland i samarbejde med Folkeuniversitetet