Guidet tour on Segway (1 hour) age: 16+
Guidet tour on Segway (1 hour) age: 16+
Guidet tour on Segway (1 hour) age: 16+
Oplevelser og Attraktioner Aktive Oplevelser

Guidet Segwaytur på Kegnæs 16+

Als Segway tilbyder guidede ture på naturskønne Kegnæs.

Efter grundig introduktion og udlevering af sikkerhedsudstyr kører vi ud i naturen på små veje, grusveje og strand hvis vejret tillader det.

Kom og oplev naturen på en Segway med en kyndig guide. Vi tilbyder 1 times ture på den smukke halvø Kegnæs, som har et rigt dyreliv og en flot natur.
Vi kører på små veje, grusveje og på stranden, hvis vejret tillader det.
Nyd naturen og den betagende udsigt over Østersøen - alt imens du svæver afsted på en Segway. Turen varer ca 1 time og er på omkring 6 km. Vi kører på små veje, grusveje og markveje og på stranden, hvis vejret tillader det.

Turen starter med en grundig introduktion af vores kyndig instruktør, som sørger for, at alle er klar til at komme med på tur. Du får udleveret sikkerhedshjelm med integreret højtaler og via den kan vores instruktør hjælpe dig undervejs og fortælle om det I ser.

Vi starter turen i et moderat tempo og guiden vil sørge for, at alle kan følge med og får mulighed for at nyde den fantastiske tur.

Vær opmærksom på, at det er din egen ulykkesforsikring, der dækker under Segway-kørsel, da du kører på eget ansvar. Du skal mindst være 16 år for at kunne køre på offentlig vej, men er du yngre, kan du sagtens køre alligevel - vi har nemlig en lukket Segawaybane.

Ift Covid-19 er vi meget opmærksomme på sikkerhed og smitterisiko. Vi er en udendørs aktivitet, vi kører med maks 9 gæster og holder selvfølgelig afstand. Der sprittes hænder inden vi kører og alle maskiner rengøres efter hver tur.

Er alt optaget her, book tid direkte på +45 25766464.